| BettyEllA a întrebat:

Cum este avortul? Ce ii face copilului? Pe mama o doare?

Serios. nu stiu. big grin

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Cu un fel de aspirator care se introduce in peezda, iar copilul este rupt in bucati de forta de suctiune, scos afara si aruncat la gunoi. Misto. Si apropo, o femeie care ramane insarcinata are tot dreptul sa renunte la copil. Ea e stapana propriului corp si are dreptul sa faca ce vrea cu el, inclusiv sa refuze sa-i fie invadat de un borac ce creste in ea, fara voia ei. Boracul are dreptul sa traiasca, doar daca a apucat sa se nasca. Pana atunci, exista o femeie care trebuie sa se chinuie cu el si are tot dreptul sa nu o faca daca nu vrea.

9 răspunsuri:
| Chaotic a răspuns:

Avortul este uciderea copilului:-s pe mama o doare dar nu cred ca o doare mai rau ca in sufletcrying. sincer pentru mine femeile care avorteaza sunt niste umbre in fata mea.nici nu vreau sa le vadangry... funda?

| razvan1305 a răspuns:

Se face ca nasterea prin cezariana, se face operatia, se scoate fatul care e inca prea mic si moare din cate stiu eu... Nu putem vb de o mama pentru ca face avort si isi omoara copilu, pe femeie o doare ca doar este facuta incizia pe unde e scos fatul

| AnneBre a răspuns:

II OMOARA COPILUL MAI FATA!
(foaie verde muratura, robotelul si`o ia`n gura)
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| N0name_7792 a răspuns:

Prin avort omori fatul! Doare doar daca nu faci anestezie completa. Dar pentru ea se plateste in plus, iar la anestezie locala doare ingrozitor din cate am auzit de la alte femei.

| Barbiiie95 a răspuns:

Uita`te la video pe urmatorul site, o sa fi socata de ceea ce vei vedea.
http://avortulsicontraceptia.ro/......hirurgical

| 1fluturas a răspuns:

Heaven,inainte de a judeca gandeste-te ca un avort poate avea si alte cauze,nu doar dorinta mamei de a renunta la copil.

Lola,banuiesc ca e dureros,doar e o interventie chirurgicala,dar sunt mai multe metode (chiuretaj, aspiratie si medicamentos), asa ca, se poate alege.Citeste aici, e mai detaliat decat putem noi sa-ti spunem http://www.adevaruldespreavort.ro/......ent-scream

| valyshoru a răspuns:

Avortul este eliminarea fatului din uterul mamei. Acesta se poate face prin cale artificiala(Operatie) sau natural(avort spontan care este posibil imediat dupa ce spermatozoidul fecundeaza ovulul si acesta nu are timp sa se dezvolte). Cel artificial este efectuat cu ajutorul unde-i sonde care este introdusa in vagin si cu ajutorul careia fatul este eliminat. Mama este sub anestezie in timpul acestei interventii, dar dupa ce se trezeste va fi in agonie cumplita timp de 2 saptamani, poate chiar mai mult; abia se va mai putea ridica din pat. Sper ca te-am ajutat cu rasp asta. Funda? big grin

| Allrc24 a răspuns:

Avortul este un pacat grav si se pedepseste aspru de Dumnezeu. Daca esti in situatia asta sau vreo prietena sau pe cine cunosti sa-i zici asta.nu e de gluma

| aumih16 a răspuns:

E dureros se lasa cu decesul copilului fatului