Am unu si este enervant .
E timid in societate dar daca apuci sa il cunosti, si il lasi sa se apropie de tine are o gura... ca nu mai apuci sa vorbesti.
Dar compenseaza prin altceva
Intr adevar sunt cam tacuti si par introvertiti la prima vedere dar aparentele inseala de multe ori. In privat nu sunt deloc asa le place sa domine, sa se faca ascultati, sa dea indicatii si se supara cand sunt contrazisi. Sunt tipi inteligenti, constiienti de farmecul lor aparte si stiu cum sa se faca placuti de reprezentantele sexului frumos. Asta cand nu sunt intr una din zilele proaste cand nu le convine nimic, sunt recalcitranti, morocanosi si enervanti.
Nu cred ca exista un tip standard de barbati scorpioni, poate fi vorba despre unii care sunt foarte gelosi sau despre alt gen de barbati romantici, atenti ai intelegatori. Poate fi vorba despre un tip de barbati care sa vrea sa domine de fiecare data si in orice domeniu sau poate fi vorba despre unii cafe cauta echilibru si linistea. Daca vrei sa iti alegi pe cimeva functie de zodie nu merge de fiecare data pentru ca multe elememte sunt de luat in calcul. Un scorpion poate fi caracterizat de calm, rabdare, comportamentul din societate si cel de acasa difera pentru ca instantele sunt diferite, are nevoie de un mediu in care sa se simta bine pentru a fi in largul sau, sunt momente de stres si tensiune ca la oricare alta persoana; casa, familia si linistea acestora sunt pe primul loc si nu ar/ pune nimic mai presus de acestea. Te poti astepta si la o doza de gelozie dar in cantitati obisnuite pentru cineva care se daruieste total persoanei de langa el.
Am eu un prieten, si e foarte enervant, se lauda tot timpul, e o pacoste uneori, alteori e calm dar cand se enerveaza chiar ca nu mai zice nimic
Bună. Dăcă tot vorbeşti legat de astrologie, te rog să iei în considerare si alte elemente din harta natală a acelui bărbat. Mergi mai departe decat restul lumii şi nu te rezuma doar la "zodie", vezi care îi e ascendentul, luna, marte, venus. Aş putea să te ajut dacă îmi trimiți mesaj privat
Astrologia nu a fost niciodata validata stiintific, ai face bine sa nu te mai orientezi dupa zodii.
anonim008 întreabă: