| 112233 a întrebat:

Cum este cand faci sex? Doare? Iubitul meu m-a intrebat daca vreau(bineinteles el folosind prezervativ) si am spus ca ma mai gandesc.Imi este putin prica recunosc.

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,prima data e foarte posibil sa doara, dar nu e o durere foarte mare, depinde de fiecare fata.Pe unele le pot durea la primele 2-3 acte sexuale apoi nu mai simt decat...placere.
Chestia e ca nu e vorba de durerea aceea de cateva secunde,important e sa fi tu pregatita si sa vrei sa faci,sa nu iti para rau dupa aia,ca durerea trece repede si nu e moarte de om.
Inainte sa faci acest pas, trebuie sa te informezi corespunzator, sa o faci daca simti tu ca vrei.

| Narcis2007 a răspuns:

Refuzal,esti prea mica, daca o faci acum vei avea probleme mari in viitor

| Narcis2007 a răspuns:

Si va durea foarte tare

| xXx_6966 a răspuns:

Mai copile ai 11 ani si tie tii in cap sexul? ma bine despartzitziva si vezitzi de skoala.si nu mai pune asa intrebari prostesti...

| Yoyo7949 a răspuns:

Am inteles ca, cu cat esti mai mare de ani te doare mai tare.Nus stiu daca e adevarat, dar acum depinde de fiecare fata.Pe mine nu m`a durut asa tarebig grin

| carabinierr a răspuns:

N-are ma nimic las ca e bine... e cam tarziu da merge trebuia de la 8 9 ani da si acum e bine

| noname14 a răspuns:

Poi prima data o sa te doara putin.straight face.Dar nu e mare lucru:*. Apoi o sa devina tot mai frumos.Dar ai grija cu prietenul tau.de cat timp sunteti impreuna? s-ar putea sa vrea doar asta de la tine si apoi sa te lasestraight face. daca tu crezi ca a venit momentul si va iubiti.nu e nimic care sa va impiedice.doar sa aveti grijalove struck.

| clovnul a răspuns:

Ai grija daca nu o faci cum trebuie o sa mori happy Glumesc! durere din cate stiu eu e o durere suportabila,, care devine placuta! acum trebuie si el sa fie un pic instruit. sa intre pe acelasi site sa puna intrebarea. cum sa dezvirginez o fata sa nu o doara prea tarelaughing. cred ca v-ati descurcawinking succes.
P.S. poti sa mai asteptzi nu e bine sa te grabesti

Răspuns utilizator avertizat
| Diana1d a răspuns:

Stai ma in banca ta! Numai sex aveti in cap!

| chris_2294 a răspuns:

Da doare dar nu chiar ingrozitor...e o durere suportabila si e mai bine sa nu foloseasca el prezervativ prima data si sa fie atent sa nu se termine in tine

| nutzza100 a răspuns:

Prima oara o sa te doara dar nu este o durere mare