| alex11 a întrebat:

Cum este cel mai bine sa saruti o fata? ( e iubita mea ) si explicati va rog

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Sárutul nu se explicá.vine de la sine.Ar fi culmea sa te invat de cate ori sa invarti limba pe minut, in ce parte si in ce fel, nu?

42 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu iti face griji ca totul vine de la sine, relaxeaza-te, sarut-o usor, apoi ramane de vazut ce va urma...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa o saruti intr-o pozitie comoda pentru amandoi. Spre exemplu dezbracati amandoiwinking

| Pho3nix a răspuns:

Vad ca sunt multi voluntari care vor sa te ajutelaughing.
Deci daca vrei sa te invete cineva din ei, ai de unde sa alegi.laughing

| Cryssy a răspuns:

Sincer...nu se poate explica asta...Adica nu poti invata sa saruti.ar trebui si niste carti pentru asa ceva? nu stiu... O saruti. pur si simplu...

| JoJo a răspuns:

Sarutul nu prea se explica...nu avem cum sa te invatzam...totul vine de la sinehappy
Dar daca ai zis ca e iubita ta banuiesc ca ai mai sarutat-o ...sau nu?hee hee

Si tin sa mentionez ca mi-au placut raspunsurile lui eu_o_mare_enigma si cel a lui nonylaughing

| Mihaic93 a răspuns:

Iti bagi limbuta in gura ei... of ce problema mare.

| DaNuTzFiNuTz a răspuns:

Hahaha...frate c este asa greu 1)trebuie sa nu iti miroasa gura 2)iti speli dintisori si 3)incepi sa o saruri iti atingi buzele cu are ei apoi bagi limbutza in gura ei si apoi ea in a ta si faceti schimb de scuipat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vino cu ea la mine, si iti explic pe intelesul tau cum este mai bine sa o saruti. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Offf,... ce problemă...
Atinge-i buzele cu buzele tale și când simți că le-ai atins atunci i le atingi și cu vârful limbii tale. Mai departe vine de la sine.
Doamne, Doamne...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varianta moderna va fi virtuala... cea prezenta...mai crestibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aduo la mine si te invat eu in mai putin de 4 ore te invat si cum sa faci sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii atingi usor buzele apoi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest lucru nu se intreaba...fiecare saruta in felul sau si in modul sau...chiar daca cineva iti va explica tu nu vei face exact ce iti va spune,,,,,,,,,,,,,, dar cind vei da de gusst te vei gindi doar la ia... dar nu cum tia scris cineva ca so saruti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagai....sa vezi km s joaca cu ea s dupa incearca so saruti ca limba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lungesti in pat, o musti de buze, iti balacesti limba in gura ei dupa care o si **** daca e neaparata nevoie:simplu,**** in ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zica ca cel mai bine se saruta invartinde limba de 37 de ori intr-un minut in partea dereapta.big grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca vine de la sine totul...bafta la incepatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa practici ce ai auzit la ceilalti, dar daca e vorba de harka harka o trimiti pe prietena la mine si o invat eu baftodelo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog sa-mi dati un raspuns cu sa o sarut pe prietena mea care este ma mica cu 3 decit mine...sai fie pe placa sarutul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invarte limbatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarutul nu se poate explica. el pur si simplu va veni de la sine in momentul cand vei fi cu persoana potrivita. asa ca mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi.nu`ti fake griji. totul vine de la sine. dar daca vrei fa sarutul frantuzesk cu ea. e foarte tare.auzi daca nu jdii sa o faci dupa aia vino cu ea la mine ca o fac eu in locul tawlaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate ia o papusa si invara sa saruti pe ia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutoor. cand o sarut pe prietena mea totul se termina repede, eu as vrea sa dureze mai mult, dar imediat ce o "pup" ea se trage, deci nu accepta un sarut lung.decat asa pe buze abia abia ca intre amicisad cum sa fac, ce sa ii zic ca sa ne sarutam cu limbutza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duo intr-un loc romantic si atingeti buzele tale de ale ei apoi totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa saruti ete cel mai bine lucru depe pamint

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,,,,, sa nu ai emoti soar sunteti impreunalove struck ar trebui sa o ei in brzte si sa o saruti (sarut simplu si scurt)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata ar trebui sarutata cu multa grija, dragoste si pasiune. Dar inainte trebuie sa astepti mult pentru. a vedea daca si ea vrea sa faca asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ugavaresto si o sa vezi ea o sa vree sa te sarute prima

Întrebări similare