| alex11 a întrebat:

Cum este cel mai bine sa saruti o fata? ( e iubita mea ) si explicati va rog

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Sárutul nu se explicá.vine de la sine.Ar fi culmea sa te invat de cate ori sa invarti limba pe minut, in ce parte si in ce fel, nu?

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata ar trebui sarutata cu multa grija, dragoste si pasiune. Dar inainte trebuie sa astepti mult pentru. a vedea daca si ea vrea sa faca asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ugavaresto si o sa vezi ea o sa vree sa te sarute prima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca nu stii cum so saruti mai bine trageio ca nu te mai complici atatwinkinglaughing

| beauspirt a răspuns:

Pai simplu stati povestiti si ii zici ca are ceva pe fata si o saruti big grin

| wHiTe_8485 a răspuns:

Asta nu se poate explica ...vine de la sine... Nu poti sa ceri ajutorul cuiva despre asa ceva. e jenant

| DaNuTzFiNuTz a răspuns:

Hahaha...frate c este asa greu 1)trebuie sa nu iti miroasa gura 2)iti speli dintisori si 3)incepi sa o saruri iti atingi buzele cu are ei apoi bagi limbutza in gura ei si apoi ea in a ta si faceti schimb de scuipat

| fafu a răspuns:

Sall.Deci asa ceva cum sa te saruti si sa iti scape saliva din gura
Asa o facut o colega de-a mea cu prietenu cand am auzit de la colegii care au vz.

| shockyke3elovecs a răspuns:

Cristacheceliute nu prea e o idee buna ce zici uh... ca am incercat eu si nu stiu cum dar trebuie sa vina ''barza'' daca intelegi ce vreau sa zic

| Adrian_Stoenac_1993 a răspuns:

Mai incearca, incercand cei capata experienta.....sau partea mai naspa intreabati parintiilaughing (eu nu am facut chestia asta dar pana mea is mai invarsta si poate te ajuta ei)

| Alin_Ionut_1994 a răspuns:

Important e sa ai cu cine...nu cum

| Th3BoY a răspuns:

Urmeaza pasii:
1) Uita-te in ochii ei si spune: Esti frumoasa sau ceva
2) Atinge-i buzele cu degetul aratator
3)Atingei buzele tale cu ale ei si baga-i limba in gura. Funda?

| Криминал a răspuns:

Eu am prietena si ea imi da semnari ca vrea sa o sarut da eu nu pot mi se pare ca no sa pot ce sa fac

Întrebări similare