Ciclul la fete incepe cam pe la varsta de 12 ani. O data pe luna iti curge sange. Trebuie sa porti tampoane, pentru a nu te pata. Cat iti curge sange? In jur de 3-5 zile. Depinde. mie prima oara mi-a curs 3 zile, dupa aia a inceput cate 5 zile. Ciclul poate fi regulat sau neregulat. Regulat in sensul ca iti vine in fiecare luna pe aceeasi data. Sau neregulat adica. poate sa iti vina o luna, iar luna urmatoare sa nu iti mai vina. Dar pe parcurs, ciclul se reguleaza, nu trebuie sa iti faci probleme. Inainte sa iti vina ciclul este posibil sa te doara burta, sau sa ai alte dureri. Este normal. Nu stiu ce as mai putea sa iti zic. Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nevoie de vreo parere, cu mare placere. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul, pup! :* Aaaa. am uitat sa iti zic ca la baieti nu exista ciclu. Doar la fete. Aa, inca ceva. Ciclu=menstruatie! Pup! :*
Heiii, numai la fete exista ciclul (menstruatia) care vine regulat (din luna in luna) sau neregulat(de la prima menstruatie vine de la 3-5-6 luni) si din momentul din care le vine prima oara pot deveni mame! Dar baietii nu au asa ceva.
Ce tot zici tu acolo?) ok, fara batjocora, dar mai intai, invata sa scrii!
Te poti documenta sin de pe google!
Nu, la baieti NU exista asa ceva!
Si la fete, menstruatia/ciclul este provocat de organism, na.
Cum este? O data pe luna, cateva zile(aceste zile difera de la fata la fata) ii curge sange si atata tot.
Pe unde curge sange...asta presupun ca stii!
Smart question. O aşteptam de mult. Draga mea, menstruaţia este doar la fete. Este provocată de organism după ce acesta incepe să se dezvolte. O dată ce a venit, nu mai pleacă până la vârsta de 52 de ani aproximativ. Dar pe viitor, o astfel de întrebare poate fi adresată lui mami sau bunicii, chiar şi pe Google găseşti.