Iubirea?
Cel mai frumos sentiment.
Tot timpul te gandesti la el[in cazul tau si al meu]
Fluturi in stomac, cand ii auzi vocea, cand il simti langa tine, cand te saruta te trec fiorii cand iti sopteste usor Te iubesc. .
Sti? se zice ca dragostea e ca o clepsidra iti umple inima si iti goleste creierul
Bye bye:*
E un sentiment inexplicabil.
E magistral totul. Fluturi în stomac... şi alţi factori care acţionează non-stop.Ataşarea de partenerul respectiv...
Când vei afla ce este iubirea, îmi vei da dreptate
Este un sentiment nobil:X:X:X pe care eu il simt acum pentru o fata foarte speciala:X:X:X:X:X:X:X:X:X o sa ai si u parte de el... dar ai grija din iubire se poate obtine un sentiment foarte neplacut dar sper sa ai noroc in dragoste:X:X orkm in mare e cel mai frum sentiment din lume
Da este un sentiment foarte frumos insa daca nu gasesti persoana potrivita vei suferi enorm! ai grija de cine o sa te indragostesti!
Este.Intreaba-l pe Eminescu.Om mai indragostit de viata, de sine si de tot ce reprezinta femeia nu am mai "vazut" pana acum.Habar nu am de ce tot fugeam de poeziile lui
Este un sentiment pe care il poti simti doar daca iubesti cu adevarat! si iubirea nu se poate descrie sau explica, nu este definitzie pentru asa ceva! cand o sa iubesti vei afla si vei fi foarte fericita!... e cel mai frumos sentiment, dar cand te indragostesti pentru prima data atunci va fi prima ta dragoste si o sa vezi ce frumos este...
Aditzaaaa întreabă: