| PussicatDolls a întrebat:

Cum este la Jurnalism si Stiintele Comunicarii? Si ce face de fapt un jurnalist? Multumesc si sarbatori fericite!

1 răspuns:
| Rhoselynn a răspuns:

Buna. La jurnalism si stiintele comunicarii e frumos daca iti place domeniul. Eu una am fost la Spiru Haret la Jurnalism si am renuntat. Eu oricum eram la FR ca aveam si un job si vroiam sa le imbin pe amandoua. Fiindca lor nu le pasa de FR si s-a inceput in decembrie facultatea pentru noi, eu am asistat 2 luni la cursurile celor de la ZI. Este destul de frumos si de interesant daca chiar iti doresti sa te ocupi de asta. Un jurnalist nu numai ca scrie articole, dar trebuie sa le si caute, sa le verifice veridicitatea si sa cerceteze multe surse pentru opinii. E un job frumos dar in acelasi timp foarte stresant. Tin minte ca o profesoara de la facultate ne-a zis ca daca nu avem nervi de otel nu avem cum sa rezistam in acest cerc. Well nu stiu daca am loc sa scriu tot ce stiu asa in mare, dar daca mai ai vreo intrebare te ajut cu cea mai mare placere atat tipm cat si eu stiu raspunsul.big grin