Primul sarut este cel mai emotionant; in mare, seamana cu cele ce vor urma, insa ai in minte toate acele intrebari: "oare fac bine?"; "asa trebuie sa sarut?"; "daca nu-i va placea?", etc. e important sa te lasi condus/a de instinct; va fi ceva frumos si memorabil
Primul sarut la mine o fost french. Habar n-aveam ce inseama french si mi s-a parut putin aiurea. Oricum primul sarut e special.
Primul sarut este special sau cel putin asa ar trebui sa fie, conteaza cine este persoana cu care te saruti si sentimentele tale fata de ea.
Io la primul nu am av nici o treaba! depinde cu cine o faci! Eu primul il consider cu fosta mea prietena, care atunci cand m-a sarutat am picat din picioare...
Pentru fete e mare chestie. baiatul se saruta doar sa faca pe plac fetei. el prefera sexul. punct.
Sa stii ca m-am sarutat numai o data french si a fost super sa stii ca este o placere si nu se uita asa ceva bafta...
Slavic
Eu nu cred ca primul sarut este cel mai emotionant.este si el dar sigur dupa unu vor urma si altele mult mai emotionante.
Ann3 întreabă: