| AlexBd a întrebat:

Cum este pentru prima data?

8 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Pentru prima data pe TPU? sau prima data cand faci sex? - doar nu ai impresia ca cineva iti va povesti ce si cum, pe intelesul tau laughing

| AlexBd explică (pentru Азбука):

Din cate am citit celelalte intrebari ai o problema cu toti. Am pur si simplu o curiozitate. Sper ca cineva ma va lamuri. Nu degeaba se numeste TOTI PENTRU UNUL! Si da zic despre sex deoarece categoria la care a fost pusa aceasta intrebare este " Dragoste & Sex ". Nu vreau certuri. Ti.am spus frumos. Multumesc si o seara placuta.

| AlexBd explică (pentru Азбука):

Din cate vad din celelalte intrebari ii corectezi pe toti si raspunzi ironic. Eu am pus o intrebre simpla din curiozitate pentru ca cineva sa-mi raspunda. Nu degeaba site-ul se numeste TOTI PENTRU UNU! Eu nu vreau scandaluri. Si da intrebarea este despre sex avand in vedere ca a fost pusa la " DRAGOSTE & SEX " O seara buna. happy

| RyugaHideki a răspuns:

Prima oara cand am gatit a fost cand am avut 7 ani. Primele doua ochiuri facute love struck Inca le simt gustul (hmm, nu.nu il simt) Acuma vreau sa incerc sa fac delicatese (prajituri, torturi, alba ca zapada, negrese(rasism?) si alte dulciuri) pentru sarbatorile de craciun sau revelion, sau sa imi satisfac prietena tongue

| youmail a răspuns:

Minunat, desi ca fata doare putin, dar nu mai mult ca o crampa de la ciclu. Dar apoi happy :* :o. minunat.

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Daca nu practici n ai de unde stii

Răspuns utilizator avertizat
| ZOB a răspuns:

Doare ca naiba, lasa-i pe aia care sunt nascuti pentru asta sa practice.

Întrebări similare