Cum sa nu beau destul 2L de apa pe zi!
Nu apa ba.
Vaaai, bine ca esti tu destept. Poate nu-i place sa bea care-i problema ta? Crezi ca problemele astea se rezolva dupa un paharel sau 2, alaturi de niste persoane carora nu le pasa nici macar pe jumatate prin ce treci?
Nu prietene, trece prin comunicarea cu oameni cu experienta mai mare intr-un cadru lejer. nu trebuie neaparat sa bea.
Depinde pe cine lasi sa intre in viata ta. Nu ai cunoscut-o destul si te-ai fript.
Nu esti singurul care a suferit pe tema asta!
Mi-a placut de un baiat enorm de mult! Dar lui nici macar nu i-a pasat! cand a aflat a inceput sa ma evite, sa ma injure ETC
Bai sincera sa fiu nu am umblat dupa "smecherasi" dar numai de din'ãstia am dat!
Te uiti la persoane nepotrivite. schimba tiparul si ai sa o gasesti si pe cea care sa te iubeasca. daca nu poti face asta probabil ai o predispozitie pentru drama in viata ta si le alegi pe cele nepotrivite tocmai ca sa suferi dupa ele. problema si rezolvarea e doar la tine.
Schimba tipul de fata de care te indragostesti, nu te mai agata de gasculite care vor doar bani si fite.
Asa sunt anumite fete din ziua de azi.Se aventureaza dupa ce e frumos, dupa minciuni si apoi sufera, stii.Si eu sunt fata, dar eu prefer baietii linistiti, calmi, sinceri si cu suflet bun.Stii,nu e bine sa ii arati ca iti pasa foarte mult, pune-o la distanta(o sa vezi ca o sa o doara si o sa isi puna cateva semne de intrebare).De obicei, fetelor le place ca baietii sa le curteze, sa le spuna lucruri frumoase, insa doar ca sa auda.Nu le pasa.Vei suferi mult daca vei continua asa, gaseste-ti alta fata, la urma urmei cineva trebuie sa fie special si asa cum iti doresti tu.Parerea mea este ca nu te merita si ca nu are rost sa continui.Si stai linistit, caci nu va dura mult acea relatie, iar apoi cand va realiza ce baiat a pierdut se va intoarce la tine, cel mai probabil insa tu trebuie sa fii indiferent si sigur pe tine, sigur pe ceea ce iti doresti. Sper ca te-am ajutat.
Mda multumesc pentru raspuns. Dar pana vine acea innebunesc cu astea lalte!
Mare dreptate ai, descarcă-te!
Tu trebuie să le cunoști și să le vezi, nu să te axezi după cele care te atrag din prima, de aceea se ajunge aici. Trebuia s-o spun, trebuie să deschizi ochii, trebuie să realizezi și să înveți din greșeli.
Vei trece peste! Ai încredere în tine, iar data viitoare să te asiguri că fata potrivită este cea care îți oferă atenție indiferent dacă ai nevoie sau nu, nu cea după care tânjești tu.
Așa cum ești tu acum în situația asta, așa sunt și alte fete nefericite.
Bravo domnule. Solutia tipica, sa te-neci intr-o halba de bere. Nu trebuie sa bea ca sa-si revina, trebuie sa fie sustinu nu bagat alcool in el cu furtunu! Oricum, mersi pentru promptitudinea cu care ai raspuns intrebarii.