Paaai. trebuie sa vina de la sine, cand ambii sunteti pregatiti, e dureros, dar apoi vei vedea ca iti va placea. depinde si cu cine o ai :* eu una am parte de un prieten care a avut foarte multa rabdare cu mine, si grija. am urmat niste pasi dupa care am ajuns la asta a fost ok. dureros la inceput, dar frumos in acelasi timp, mai ales cand te gandesti ca este ceva cu cineva pe care iubesti
bafta.
17
E ca orice experienta atunci. Si la 21 va fi la fel
Nu stiu inca nu am incercat desi sunt destul de tentata sa o fac si rezist cu greu
Pentru majoritatea finalul copilăriei, toți sunt dornici să experimenteze dar habar nu au la ce riscuri se expun.
Dar de ce ar fi neaparat in adolescenta, nu pentru toata lumea primul act sexual se consuma minor fiind, unii mai asteapta sa le vina mintea la cap si dupa aia experimenteaza
Ce intrebare complicata ... Cum sa fie? Poate sa fie buna sau rea, depinde de partener, depinde de corpul tau, de moment, de locatie, de sentimente. Poate sa te doara, poate sa fie doar placere, pot fi amandoua. Nimeni nu iti poate spune clar ce si cum. Fiecare iti va povesti, uite asa a fost la mine, asa a fost la mine, iar la final o sa vezi ca am dreptate, sunt pareri si pareri. Ideea e ca trebuie sa ai grija.In marea majoritate a cazurilor, prima data e un esec, ori nu iese bine, ori nu e potrivit partenerul si se rupe relatia. Gaseste pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat, ca sa fie totul ok. Mult noroc
Nu voi fi capabila sa inteleg de ce lumea crede ca experienta sexuala trebuie sa vina odata cu adolescenta.