Pffff! ...doare ca naiba:O...adica eu l-am impins din pat si a trebuit sa continuam peste 2 zile... Iar in ceea ce priveste iubirea.cred ca abia atunci se intensifica sentimentele.
Sa te gandesti bine cand incepi.sa stii sigur ca motivul este cel potrivit(si persoana bineinteles)... Din pacate eu, desi aveam 17 ani jum...nu eram pregatita, am facut-o din curiozitate. Trebuie totusi sa mentionez ca eram deja un an impreuna a. s.(ante sex) si inca 2 p. s.(post sex).
Stiu, te cred ca inainte de a o face te gandesti mult timp la asta, e o decizie foarte importanta! .trebuie sa fie momentul, sa fii sigura ca stii tot ce trebuie sa stii, dar mai important decat orice e sa fie cu cine merita.pentru ca e ~once in a life time~. odata iti daruiesti virginitatea si iti vei aminti tot restul vietii momentul...so do it right\m/. Stiu ce ceea ce urmeaza sa spun va suna ciudat:b, dar nah.risc...peste nu stiu cati ani, cand vei privi inapoi, chiloteii din seara aceea si notitele pe care le-ai luat inainte si dupa... vor parea sfinte...
Eu una nu stiu cum este dar sunt sigura ca te v-a durea desi nu cred ca e o durere insuportabila...depinde de partener
Si eu am 16 ani si sunt cu un baiat de un an si 8 luni si va spun sincer ca eu mi-am inceput viata sexuala cu el asta a fost acum 3 luni adica aveam un an si 5 luni pentru prima data a fost dureros eu am si inceput sa plang dar dupa a 4 oara eee adevarat durerea sa transformat in placere eu zic sa incerci ca doar nu o sa mori si ia sa vezi dupa un tim o sa-ti plac la nebunie da conteza si de cat timp esti cu el
Nu am facut-o inca dar stiti la ce ma gandesc. ...adica cum spun unele ca "am stabilit cu pr meu." am vbt " ne-am hotarat" eu cred ca nu e bine sa pentru ca intr-un fel esti mai stresata si mai ingrijorata.ca e faza aia " aoloo daca ma doare prea tare. daca ...eu stiu ce poate sa ne vina in cap in acel moment. Parerea mea este ca ar fi mai bine sa te lasi dusa de val. Adica de ex sunteti aman2 pe canapea va uitati la Tv.si incepeti sa va :*:*:* de acolo la o mana nu stiu unde.si e scanteia aia stiti voi.si asa e mai bine.zic eu acum nu stiu! Peace!
Doamne eu am 14 ani si imi e tare frica nu as vrea sa o fac niciodata! sunt multe fete care pana la varsta mea deja au trecut prin asa ceva (numai cu cate un prost ) dar as vrea sa ma pastrez pentru noaptea nuntii
Sexu prima oara e ca durerea de masea` Te doare.dar` nu vreii`sa ti`o scoata`! !
Aseara am citit intrebarea adresata de tine.:d...nu cred ca ar trebui sa te sperii de ce au zis ceilalti, asta tine de tine si de partenerul tau, daca simti cu adevarat ca vrei sa faci asta.mai gandeste-te inca odata si cand o sa fie momentul o sa fie.nu il programa...>
Parerea mea e ca te doare dar e suportabil eu am 18 ani jumate si sunt virgina si vreau sa-mi incep viata sexuala cu prietenul meu cu care sunt de 5 luni in fine atunci am sa va spun daca doare ))))
Doare puțin sau mai rău la început. Masturbarea te ajuta pana sa începi actul sexual.
mirrru întreabă: