E super naspa.Eu am fost 8 ani la rand dupa`amiaza, nu puteam sa ies nicaieri,nu puteam sa intru pe mess, toata ziua invatat invatat.
Numai Sambata si Duminica ieseam, dar iti zic ca e super naspa.Nu poti sa faci nimic, mai ales ca daca pleci la 13-14 si vii seara la 19-20, vii obosita, si numai ai timp de nimic. Decat sa-ti faci temele. Eu sunt la liceu acum, si sunt de dimineata. Atatia ani am rezistat. Doar un lucru` e bun. De dimineata stai linistita nu te trezesti ca mine la 5 si la 7 fix sa fii la scoala.
Ca eu pana ma imbrac,mananc,ma spal,fac ghiozdanu`,aleg haine, imi fac patul. greu!
daca nu e asa, sa ma contraziceti.
E destul de nasol, pleci la scoala de la 12/13/14 depinde, vii acasa tarziu 20/21 acum mai e cum mai e dar iarna cand se intuneca pe la 17 si e ger afara... ajungi acasa pana te schimbi faci dus si mananci se face tarziu plus esti obosit deci pc, filme, prieteni...cam greu. avantajul e ca poti sa te trezesti pe la 9 dar imediat ce te trezesti trebuie sa te apuci de invatat, teme etc si apoi fugi la scoala.sa nu mai zic ca dupa-amiaza profi sunt mai nervosi pentru ca deja sunt obositi si cu nervi intinsi la maxim din cauza celor de dimineata.dar sunt si avantaje gen unii profi nu mai vin la ultima ora sau va dau drumu acasa,mie mi s-a intamplat asa de multe ori si invat la cel mai bun liceu din Bacau, uni predau la ultimele ore mai putin pentru ca vad ca suntem obositi, acum depinde si de profi in mare parte dar chestile astea oricum ti se vor intampla de profi depinde cat de des sau rar. oricum bafta invata dar si distreaza-te
Am invatat dupa-amiaza e super naspa, intri la 12 sau 1 iesi la ora 19.In plus nu ai timp de ajuns sa-ti faci temele sau sa iesi cu prietenii afara!
Am facut si eu ore dupa-amiaza, si mi se pare aiurea de tot. Te treezesti dimineata si iti faci temele pentru ca aseara erai prea obosita, ajunsa la 7-8 acasa abia mai apuci sa mananci, apoi la 12-1 pleci la scoala. Vii seara la 7-8, cum spuneam, nu poti face nimic. E un singur avantaj in asta. te poti trezi cand doresti
Eu am facut scoala dupa amiaza, este f.urat.De ce? pentru. ca te tresesti dimineata.mananci.scrii si se face 12 si trebuie. sa pleci la scoala.acolo la 6-7 ore si ajungi seara, tarziu si nu mai ai timp sa faci mai nimic.
E bine mie mi-a placut am avut ore de la ora 2 pana la 7 seara
partea proasta e ca dupa masa in loc sa fi la un suc sau la ceva cu prieteni uh esti la scoala
dar in rest e super funda?
Sylar2007 are dreptate pe la sfarsitul clasei(in iunie) e cel mai bine pentru ca se intuneca de abia pe la 9 seara si e naspa rau trebuie sa inveti dimineata cand te scoli si iti dai seama cum e cand la mate ai 5 pagini cu 12 exercitii fiecare si mai trebuie sa si schimbi termenii sa mai faci si proba cazi de pe scaun pe jos si de la a cincea in sus ai un sentiment de frica iarna cand vii acasa pentru ca atunci cand pleci de la scoala sunt deja stelele pe cer deci e naspa cu N mare.
Pai si buna si rea.De ce? partea buna e ca doarmi mai mult, si iti inveti si scrii iar partea rea ca ai intr-o zi 5, 6 ore si ca ajungi acasa tarziu
MaddieR întreabă: