| Crisssa25 a întrebat:

Cum este, tu ca fata sa ai un act sexual cu un virgin?

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Luati legatura cu profesorul de biologie

| ania a răspuns:

La noi a fost super bine. Am citit amândoi o carte despre viața intimă în căsătoria creșină, explica detaliat ce importante sunt toate fazele, i-a dat și unul din nași sfaturi foarte bune despre cum să dureze mai mult minunea așa că deși a fost și dureros pentru mine, ne=a plăcut la amândoi din prima, ni se părea neverosimil că au descoperit și alții că e posibilă atâta plăcere pe pământ, fiind după căsătorie percepeam că și creatorul nostru se bucură împreună cu noi de plăcerea noastră.

| Sofer a răspuns:

Nici tu nu ai experienta ca și el dar se învață ușor.

| Crisssa25 explică (pentru Sofer):

De unde stii tu?laughing

| Sofer a răspuns (pentru Crisssa25):

Ziceam doar laughing asta nu știu cata experiență ai tu, dar îl poți ajuta și pe acel băiat virgin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si ai să vezi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca si cum nu ar fi virgin.

| Crisssa25 explică (pentru anonim_4396):

Pai da... da daca nu stie ce sa faca?

| David356689 a răspuns (pentru Crisssa25):

Il înveți?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crisssa25):

Ii dai instructiuni de utilizare, sau il footi tu pe el happy

| Werrich a răspuns (pentru Crisssa25):

Îl pui sa se uite la filme erotice și sa imite ce vede acolo.

| pombar a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai logic

| DoarBogdan a răspuns (pentru Crisssa25):

Cum adica sa nu stie sa faca? Sunt ei care si dupa multi ani de sex tot nu stiu sa satisfaca o femeie. Nu se rezuma totul la penetrare si atat. Ca asta stiu toti sa faca.
Acorda-i o sansa, vorbeste cu el inainte, poate o sa fie mai mult mai bine decat cu altii "experimentati". Sau poate ca nu. Depinde de la persoana la persoana. Noi nu avem de unde sa stim de el.

Numai bine! ^^

| Stochel a răspuns:

Il ei ușor ii faci un oral pentru început dar din ala profesionist si dupa il înveți cum sa o bage in vagin si sa dea din cur mult succes

| George377 a răspuns:

Îl iei mai usor il faci sai placă si ai rezolvat problema sa nul pui la poziția din prima de-astea mai ușoare