La noi a fost super bine. Am citit amândoi o carte despre viața intimă în căsătoria creșină, explica detaliat ce importante sunt toate fazele, i-a dat și unul din nași sfaturi foarte bune despre cum să dureze mai mult minunea așa că deși a fost și dureros pentru mine, ne=a plăcut la amândoi din prima, ni se părea neverosimil că au descoperit și alții că e posibilă atâta plăcere pe pământ, fiind după căsătorie percepeam că și creatorul nostru se bucură împreună cu noi de plăcerea noastră.
Pai da... da daca nu stie ce sa faca?
Il înveți?
Ii dai instructiuni de utilizare, sau il footi tu pe el
Pai logic
Cum adica sa nu stie sa faca? Sunt ei care si dupa multi ani de sex tot nu stiu sa satisfaca o femeie. Nu se rezuma totul la penetrare si atat. Ca asta stiu toti sa faca.
Acorda-i o sansa, vorbeste cu el inainte, poate o sa fie mai mult mai bine decat cu altii "experimentati". Sau poate ca nu. Depinde de la persoana la persoana. Noi nu avem de unde sa stim de el.
Numai bine! ^^
Il ei ușor ii faci un oral pentru început dar din ala profesionist si dupa il înveți cum sa o bage in vagin si sa dea din cur mult succes
Îl iei mai usor il faci sai placă si ai rezolvat problema sa nul pui la poziția din prima de-astea mai ușoare
dragosbv întreabă:
anonim_7845 întreabă:
Mklj90 întreabă: