| KinoAndreea a întrebat:

Cum eviti ca relatia sa devina plcitisitoare/monotona? Stiu ca prin surprize, gesturi, chestii random... vreau mai amanuntit cu exemple eventual. happy happy happy funda

6 răspunsuri:
| JackTD a răspuns:

Mereu trebuie sa-i faci cadouri (flori, ursuleț, pleci cu ia la un ceai, plimbari mai dese in aer liber)
Asta o sa te ajute, ia o sa inteleaga ca esti un baiat ce nu sta nici o data pe loc, la fete le place asta.
"Eu nu am facut toti acesti pasi de acea am pierdut persoana iubit si acum nu stiu cum sa o intorc inapoisad"

| RAY a răspuns:

Ce prosti sunt uni,exagerat de prosti, dupa ce mia copiat imaginea acum si numele n-am cuvintele, asta reprezinta viitorul romaniei n-am cuvinte, acum cu raspunsul parerea mea din ce am studiat eu comportamentul uman conteaza sa faceti multe lucruri in comun nu ma refer doar la sex, sa comunicati mai mult, dar omul e o fiinta poligama genetica noastra ne transmite sa alegem alt partener asa ca pana la urma la despartire cam ajungem, uni spun ca o relatie deschisa e ok cateodata, uni ca chiar o pauza ajuta, sunt multe ipoteze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună
Surprize:
1)scoate fata in oras, excursii in locuri in care nu a mai fost niciodata(si aici nu ma refer la bucatarielaughing)
2)Cumpara-i flori, ciocolata, bomboane(ce stii ca ii place ei)
Gesturi:
1) Spune-i des cat de mult o iubesti.
2) fura-i cate un sarut cand e suparatahappy(sau mereulaughing)
3)surprinde-o cu diferite lucruri, gen "mai da cu aspiratorul/spala vase/ai grija de copii(daca ai)".
Comunicarea este foarte importanta, povestiti cum v-ati petrecut ziua, ce faceati cand erati mic si ce planuri aveati. GAasiti subiecte pe baza carora sa discutati(sunt destule).
Mergeti la un film, intalniti-va cu prietenii, purtati-va ca niste copii atunci cand este cazul, jucati diferite jocuri(si. da, ma refer la jocuri gen: carti, table, rummy...laughing

Sper ca te-am ajutat.

| Maria_Estera_2000 a răspuns:

O relatie in care e iubire adevarata, niciodata nu v-a deveni monotona si daca stati si vorbiti la telefon ore intregi, zile la rand tot nu v-ati plictisi, mereu va fi placerea de a v-a asculta si ajuta unul pe celalalt ...Ca tu vrei sa ii mai faci cate un cadou asta e altceva dar incearca sa fi langa ea si sa ai incredere in ea asta va fi tot ceea ce conteaza.

| LoveSleep a răspuns:

Mult sex în multe locuri și multe poziții.
Și plecări în vacanță miercuri seara când joi trebuie să plecați la muncă amândoi.

| domnuleu23 a răspuns:

Simplu, nu te mai gandesti cum sa nu devina monotona/plictisitoare si lasi totul din viata ta sa se intample fara sa mai planifici degeaba. Viata nu se planifica, viata se intampla.