| Danysan a întrebat:

Cum eviti Monotonia intr-o relatie?-e o problema cat mai deasa -ce poti face sa fie cel putin ca la inceput?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

happy
N-ar trebui să apară așa des, cum spui tu! Bineînțeles, uneori te plictisești să faci aceleași lucruri și iei inițiativă, faci ceva nou, dar să fie ceva peste care poți trece. Însă, dacă nu mai simți nevoia să vorbești cu partenerul tău, să ai nevoie de el, să-i vorbești, să-l simți, să aveți activități comune...și tu zici, m-am plictisit...atunci relația nu mai merge din lipsă de afecțiune, dragoste... sentimente care n-au fost prea puternice nici la început, care erau normal să dispară deoarece ele n-au existat cu adevărat.

| Danysan explică (pentru h3r):

Cred ca ambii parteneri trebuie sa isi dea interesu sa fie del putin ca inainte :*!

| h3r a răspuns (pentru Danysan):

Dar dacă dragostea dispare... chiar și interesul...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu cred ca monotonia intervine in orice relatie, e ceva normal. Noi doar o putem combate facand lucruri noi sau macar cele care ne fac placere. Ca monotonia sa nu intervina trebuie sa ii lasam celui de langa noi, spatiu, timp; adica fiecare din parteneri sa aiba un pic de timp doar pentru sine. Fiecare dintre noi avem pasiuni, lucruri care ne plac. Eu mai cred ca depinde doar de noi ca monotonia sa nu ne strice relatia, sa fie asa ca la inceput.

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

Ca sa faci lucruri noi si sa combati Monotonia trebuie sa ai si finante :cum ar fi vacante, momente romantice plus alte lucruri -cred ca pe la aspectu financiar se cam lasa lucrurile. Poate ca nu inteleg eu aspectele cele mai importante dar eu zic ca asta e lucrul cel mai important.Ca sa revigorezi o relatie trebuie sa ai si cu ce :O3!

| fotbalistata a răspuns:

Nu prea am sfaturi de oferit, pentru ca si eu sunt cam in acceasi situatie.

| Leey a răspuns:

Buna. Puteti evita monotonia fiind mult mai apropiati,mergeti la cumparaturi impreuna ( nu haine laughing ),incearca sa-i mai faci din cand in cand cate o surpriza,surprinde-l, face plimbari prin locuri unde nu ati mai mers, gatiti impreuna, faceti curat impreuna, faceti mule lucruri amuzante.

| Danysan explică (pentru Leey):

Hmmm -poate facem gogosi impreuna rolling on the floor! Interesant buburuza :-p!