Eu spun ca gatul pentru ca un coleg a facut asta la o colega care e iubita mea acum.
O poti mangaia pe spate cu ambele maini,umbla-i prin par,sarut-o pe gat, pe piept, pe burta
Cred ca gatul,sanii, fundul, abdomenul sunt fata! si cred ca asta miarface placere
Cand vrei sa exciti o fata. incepi prin sarutari pasionale si atingei gatul sarutai gatul incet si cu delicatete. daca continuati sarut-o in jos pe abdomen si sani... si de acolo te vei lasa dus de val deoarece ea sigur va si excitata.
Buna szergiu! Numaidecit incepi cu saruturi si mingieri pe sani,coapse,fund si chiar zona intima. Daca iti permite incepi sa o dezbraci daca nu continua cu saruturile. Nu uita nici de zonele erogene care sunt acele parti ale corpului uman care la mangaierea facuta intr-un anumit mod si intr-o anumita situatie pot produce senzatii de placere sexuala. Cele mai importante zone erogene la femei, care au o mare capacitate de excitare sunt:zona clitoridiana care cuprinde clitorisul, vestibulul vaginal(zona din vecinatatea meatului urinar) este o zona extrem de sensibila daca nu cea mai sensibila. Deci, szergiu apuca-te de "treaba"...
wannabe întreabă:
AlexiaIordache întreabă: