Tipa cauta siguranta, cauta pe cineva care sa o protejeze si cu mai multa experienta de viata ( din toate punctele de vedere inclusiv sexual)
Dar de multe ori asta este o greseala pentru ca cineva care are experienta poate sa "pacaleasca" foarte usor, sa isi ia roul baiatului iubitor in serios pana obtine ceea ce isi propune de la persoana respectiva.
Hmmm...asta m-am intrebat si eu! Cand le vad pe colegele mele, vad un baiat de 17-18 ani zic "Vaii ce bun e ala" ...pe bune? nu le-am inteles niciodata
Si cand te gandesti ca mie mi-a placut de baiati mai mici decat mine sau de aceeasi varsta!
Pai asta depinde de mediul in care sta de clasa ei de colegi etc. dar depinde si de mentalitatea ei daca ea e mai matura normal ca v-a cauta baieti mai maturi
Un partener mai mare ofera: experienta, fizic mai dezvoltat(inclusiv_|_), se simte protejata, maturitate, se simt dominate
dezavantaje: nu pot fi de incredere, fetele mai mici nu prea pot concura cu cele de varsta partenerului(aici depinde si de baiat). Raspuns la intrebarea ta: Pentru ca sunt mai multe avantaje!
Fiind mai mare are o anumita experienta, stie ce isi doresc fetele/femeile sa vada/auda/simta/etc si te simti in siguranta Mai bine in bmw-ul lui decat la o samanta printre blocuri zic.
Vizitiul întreabă: