De ce să facă el primul pas când poți face să-l faci chiar tu. Tot respectul pentru fetele care nu așteaptă ca băiatul să facă primul pas.
Mă înțelegi ce zic?
Dacă vrei să se întâmple ceva, fă ceva.
Sa sti ca m-am gandit mereu sa fac eu primul pas dar el nu este genul de baiat care sa accepte ca fata sa faca primul pas si stiu asta din cauza ca o fata i-a spus ca il place si el s-a suparat pe ea iar bietei fete au inceput sa sa ii zica chesti de genul hei ce faci vrei sa mergi la un suc cu x sau ce mai face x si din astea si nu vreau sa se ajunga la asta pentru ca eu mai sunt si srnsibila si inca ceva eu v-am intrebat daca pot fapce ceva ca sa ii arat ca vreau sa faca primul pas noi ne mai zambim imi face cu ochiul poarta aceiasi culoare ca mine la imbracaminte daca se poate si din astea.
Hey.Pai,cum sa te placa daca nu a vorbit niciodata cu tine? Nu poti sa placi un om daca nu il cunosti. Poate te apreciaza, sau ii place felul in care arati.Nu poate sa te placa in sensul ca vrea sa aiba o relatie cu tine, avand in vedere ca nu ati vorbit niciodata.E ca si cum ai trece pe strada pe langa un baiat dragut si te-ai indragosti de el.Nu sti nimic despre el,cati ani are, unde invata, cum il cheama, nimic, nimic.SI poate ii sti numele si varsta, dar asta nu inseamna ca poti sa spui ca il cunosti.Ca sa il placi, ar fi trebuit sa porti o discutie cu el, sa vezi daca are aceleasi lucruri in comun cu tine, cum gandeste e.t.c.Deci,nu poti face nimic ca el sa faca primul pas intr-o relatie. Daca zici ca te place,va veni sa iti spuna(desi daca nu te cunoaste, este putin probabil, si mi se pare corect).Ce ai zice sa nu pari disperata si doar sa te mai uiti din cand in cand la el, fara sa ii spui nimic, poate doar sa ii arunci un zambet si sa vezi ce face? Te-ar aprecia si mai mult.Nu ai fi ca celelalte fete, cocotata pe el
Sunt in aceiasi situatie numai ca la mine e faze pe net zambeste-i si vorbeste cu el!
Mai vb si u cu el, fai "curte" zambeste-i si chestii din astea, iar restul va veni de la sine.
Cum sa il faci pe el sa faca primul pas nu stiu , dar iti recomand sa vorbesti cu el(nu o lua in nume de rau)!
Uneori prietenii enervanti care striga in gura mare "x il place pe y" fac toata treaba.:p Si salutal si tu... nu o sa te omoare nimeni daca il bagi in seama
Stiu ca asa se intampla de obicei dar nu si la mine eu am avut grija ca cei care stiu sa nu divulge secretul si e bosibil sa ma omoare cineva daca fac acest lucru(si anume o colega tampita care e inebunita dupa el si te alearga toata scoala daca ii spui ca il place pe x. oricum mersi pentru raspuns
Remusopen întreabă: