| Mytzyca a întrebat:

Cum fac ca primul meu sarut frantuzesc sa fie perfect? Care sunt miscariile limbii? nu vreau raspunsuri cautate pe internet. vreau sa imi spuneti cum faceti atunci cand va sarutati frantuzeste partenerul/partenera? dau vot pentru toti care imi raspund

Răspuns Câştigător
| iLuzye a răspuns:

Degeaba iti spunem niste miscari, pentru ca amandoi veti face acele miscari unul in functie de altul. Ideea pe care eu pun cel mai mare accent e sa nu va bagati direct limbile in gura. E ca un sex fara preludiu.
Va sarutati cu buzele incet, ca sa intrati in atmosfera, apoi cu finete va trimiteti limbile unul spre altul, nu va inundati gurile cu saliva. Ca un joculet, va lingeti buzele mai intai (dar nu chiar cat sa fie vizibil, daca sunteti in public nu cred ca ati avea chef de un show deocheat) apoi va atingeti varfurile limbilor incet, le rotiti unul in jurul alteia, apoi va adanciti incetisor. Miscari nu stiu sigur sa spun; ca si cum ai linge o inghetata. Savurati momentul apoi iarasi, nu va departati brusc sa va uneasca o dara de saliva. Idem ce am scris in paranteza.

Dar nu totul e minunat cum pare; aveti grija de respiratia voastra, fiindca e scarbos cand celalalt are un miros imbacsit, aveti grija sa nu va apuce brutalitatea, ca va ciocniti si stricati toata atmosfera. Aveti grija sa fie ceva finut, pasional, elegant... nu ca 2 animalute. happy

P.s. cati ani ai?

2 răspunsuri:
| blondissima a răspuns:

Nu trebuie decat sa te lasi purtat/a de val. Faci ceea ce simti, iti dai frau liber sentimentelor. Daca te chinui sa-ti controlezi miscarile vei distruge momentul.

Răspuns utilizator avertizat