| AncutzaSexy a întrebat:

Cum fac ca un tip care ma place sa ma uite? Vrea sa ma omoare ca nu l-am ales pe el sami fie iubit... Va rog cel imi bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| danifx2 a răspuns:

Ce troll
si daca chiar e adev du-te la parinti --> politie

5 răspunsuri:
| RyugaHideki a răspuns:

De ar fi adevarat...

| sinx a răspuns:

Vezi sa nu fie vreun obsedat care sa-ti faca ceva rau. Cel mai bine anunti parintii. Ei o sa inteleaga perfect si o sa stie ce au de facut. Nu te juca cu focul, nu stii niciodata peste ce nebun dai. Mai ales daca ti-a zis in fata ca vrea sa te omoare, eu zic ca este destul de grav.

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Nu-i mai raspunde la telefon,sms,mail, mess, etc, Spune prietenilor si conostintelor comune sa nu-i mai pomeneasca numele tau, Evita ca EL sa-ti mai vada ochii si fa asta cel putin 60 de zile. bafta

| TeAjutCuOrice a răspuns:

Cand esti langa el sau ma rog pe mess etc prefate ca esti o persoana rea gretoasa etc... si atunci te va uita rapidlaughing

Bafta

| IngridTomlinson a răspuns:

Mi se pare mie sau u ne crezi prosti? sti ce, te uiti prea multv la de desene fetito! la primele intrebari aveai 24 de ani...si aveai iubita si mai stiu eu ce, acum esti fata si inventezi tot felul de chesti despre iubit iar la ultima ta intrebare pusa esti fata si ai 18 ani si te-au mai prins si parintii in pat cu iubitulaughing sti ce bai tâca, nu mai manca atat *** si lasa-te! ca nu esti de noi