| Whitesnake99 a întrebat:

Cum fac fata singuratatii? Am 26 de ani si nu vad o persoana in viitorul meu apropiat. Cel putin nu pana la 40-45 cand standardele femeilor scad drastic din disperare.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești în eroare extrem de mare.

Femeile după 30 de ani și până pe la 40 de ani care sunt singure au pretenții exagerate ca să fie cu cineva.

Femeile după 40 de ani singure au pretenții de 10 ori mai mari decât femeile care au 30 - 40 de ani.

Dacă ajungi la 30 de ani singur poți să consideri că așa vei fi și la 40 de ani și la 50 de ani.

| TimberWolf a răspuns:

Gaseste adepti, oameni care gandesc ca tine si plecati sa va distrati prin oras, la panarame, la chefuri, petreceri si uite asa trec anii si nu regreti nimic.

| hahanu1 a răspuns:

Nici nu e nevoie sa te chinui degeaba în halul asta. Dacă te deranjează singurătatea, singurul mod de a face fata fără sa înnebunești e sa te schimbi și sa ieși din obiceiul asta de a te izola. Nu exista "nu vad o persoana în viitorul meu apropiat", cu tot respectul, exista doar "nu pot fi deranjat sa caut persoane potrivite pentru mine/sa ies afara". O spun din experienta.
Curaj ca o sa fie bine.

| Kufu95 a răspuns:

Nici nu trebuie să vezi, îți vezi frumos de treburile tale și dacă e să apară cineva, o vei vedea în fața ta când te aștepți mai puțin.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ti-ai pus singur pecetea!
Tu vrei sa ramai singur sau sa gasesti pe cineva?
Pai daca vrei, cauti. Iesi, gasesti activitati unde poti intalni fete/femei singure, iti faci un profil de dating, te duci voluntar, faci ceva.
Lucrezi la tine, sa nu mai spui ca astetpti sa scada standardele femeilor (how lame?!). Urci tu la standardele alea!