| EuAlaStrain a întrebat:

Cum fac o fata care are prieten de 4 luni.sa ma placa pe mine? Iubitul ei nu este prea dragut. dar cred ca nu este asa timid ca si mine.happy Ea este draguta. nu este fitoasa. si este frumoasa. Dau fundita Help Pls

Răspuns Câştigător
| ghineanamaria a răspuns:

Dragule nu poti face o fata sa te iubeasca pe tine mai ales daca are prieten si tu esti timid.Eu am un prieten care este foarte timid si sincera sa fiu ma cam supar pe el pentru ca e timid.Deci fata aceea nu cred ca te poate place pe tine daca are iubit si il place pe el. Dar incearca sa iti faci simtita prezenta, sa vb cu ea, sa ii faci complimente, sa o sprijini in momente grele, sa te apropii ca un prieten de ea apoi daca merge totul bine ii poti da de inteles ca o placi si daca si ea te place va accepta iubirea ta. Dar nu uita lucrul acesta va dura nu gata azi ii faci complimente iar maine ii spui ca o placi si poimaine esti cu ea.Acest lucru se va intampla cu timpul. Sper ca sfatul meu sa fie de folos.

2 răspunsuri:
| alexa6808 a răspuns:

In primul rand scapa de timiditate.

| jupbogdan a răspuns:

Ai putea sa o scoti in oras(daca vrea) sa o iei incet ii iei un inel mai una alta. dar nu cred va renunta la un prieten de 4 luni pentru tine.acuma no, ai putea face ca ea sa se certe cu el si sa desparta, dar nu e sigur ca te va alege pe tine dupa aia, Eu asa zic ca este cel mai bine sa o iei incet si poate fa face un compromishappy