anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac o fata sa ma iubeasca daca ea zice ca ma iubeste dar mai sta si cu altcineva?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea ai cum. E clar ca nu te iubeste nici pe tine si nu-l iubeste nici pe celalalt.

auran
| auran a răspuns:

Nu o forta, alegerea va fi a ei

| mikiscence a răspuns:

E evident ca nu poti iubi in acelasi timp doua persoane...(barbati)

| miriam a răspuns:

Daca mai sta si cu altcineva atunci nu cred ca te iubeste. Vorbeste cu ea, vezi ce are de gand si daca nu-l lasa pe acel altcineva, mai bine nu te mai gandi ce sa faci ca sa te iubeasca si gandeste-te cum sa faci sa o uiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tinere chestie e ca daca umbla cu mai multi 2 3 nu ai cum sa o faci sa te yubesca si nu are rost sa faci sa te yubesca asa fata cautati o fata singura cuminte si ia de la sine se va indragosti de tine cu aceste fete care umbla cu mai multi etc doar sa faci sex cu ia si doar atat nu pune suflet ca o sa suferi degeaba pune suflet cand esti singur ca ai o fata cuminte langa tine si care te yubeste cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O lasi in pace ca nu ai nicio sansa cu o fata din asta.Cauta alta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii dai papuci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ap ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand daca ar sta cu altu si ar tine cu adevarat la el nu mi'ar zice mie ca ma iubeste sau daca mi'ar zice mie ca ma iubeste inseamna ca pentru celalalt nu simte nimic sau imi zice mie ca ma iubeste doar asa ca sa ma simt si eu bine dar cel mai bine ar fi sa nu le zici la 2 pers ca le iubesti ca nu ai cumwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca nu te iubeste persoana aia inseamna ca acea persoana nu simte nimic pentru tine asa ca mai bine cautati alta fata si lasa fata asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa afli cine e. daca are pe alcinefa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ce simti si vei vedea atunci

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca nu te iubeste

| Alexandru2222 a răspuns:

Fratilor dati-mi si mie lectii de cucerit?!laughing)

Fratilor cum fac o fata frumoasa sa ma placa?crying

Trebuie sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac