anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac o seara romantika iubitului?

7 răspunsuri:
| Jozefina a răspuns:

Mentionez ca am 20 ani si sunt cu el de un an impreuna... ideia cu foitele si lumari e buna...ideia e ca stiu cum sa il aduc pina la locul potrivit insa nu stiu dupa ce ul aduc in odaie cum sa incep seara, vreau sa fie ceva ce sa nu uite, si sa nu fie ca in fiecare seara cind o facem))..pare usor dar e cam complicat

| Azµre a răspuns (pentru Jozefina):

Asta trebuia să o facă iubitul tău până acum. Ai putea să-i bați apropouri că vrei ceva special odată. Dacă el nu s-a simțit până acum și nu se simte după ce îi spui, eu zic să ai o discuție cu el. Iar ca să fie ceva special pentru el, cumpărăți o lenjerie intimă mai deosebită așa o să-l înnebunești.

| Casa a răspuns:

Te duci la el in genunchi si il rogi frumos rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Pai il inbiti acasa la tine cand esti singura seara si te imvraci sexy pui lumanari fara bec sau lumina pui o muzica lenta si subtila il saruti, faceti o baie, dragoste si chestii din`acestea...

O seara placuta bye

| AngelGirl5 a răspuns:

Ce tare laughing si eu vorbeam cu prietena mea cea mai buna despre asa ceva... la noi va fi prima oara, si nu stiu cum sa fac laughing) sa fie ceva deosebit... ea imi zicea ceva de lumanari si lenjerie sexy. dar mai trebuie ceva thinking

| crazy14 a răspuns:

Pai poti face ca in filmele alea de dragoste faci niste sageti si scrii pe ele ai 10 pasi pana la tarum dragostei, dupa mai pui una mai ai 7 spre o noapte de vis, dupa inca una mai ai 4 pasi hai ca esti aproape, apoi mai pui una si spui inca un pas si vei scapa de toate grijile, sau ma rog ceva de genul si poti sa pui pe jos o carare de lumanarele! E cam prosteasca ideea mea dar sper sa iti fii dat cat de cat o sursa de inspiratie! Bafta!

| crazy14 a răspuns:

Ideea de mai sus e pentru ceva mai mult, dar daca vrei ceva mai simplu ii pregatesti cina, un vin bun, iar apoi va uitati la un film de groza te faci ca esti speriata si astepti sa te i-a in brate!laughingAlta idee trasnita!