| kassandra1 a întrebat:

Cum fac sa am incredere in prietenul meu? am 20 ani si suntem de 2 ani jumate impreuna, dar e treaba serioasa stam impreuna si toate...doar ca se uita dupa altele si imi vine sa iau foc. din cauza asta ne certam fff des.nu stiu cui sa ii cer un sfat.va rog dati-mi un sfat pentru ca sunt fff geloasa.nu m-a inselat niciodata dar nu am incredere in el din cauza faptului ca face acest lucru.mersi mult... aaa am uitat de fundita pe care o sa o dau.

Răspuns Câştigător
| angelmiki a răspuns:

si tu probabil ca te mai uiti dupa un baiat si zici ca e dragut dar doar atat! daca el doar se uita dupa ele inseamna ca te iubeste doar pe tine pentru ca daca nu era asa atunci te insela.dar tu trebuie sa te gindesti ca dintre toate fetele pe care le vede tu esti cea mai inportanta pentru ca este impreuna cu tine nu cu alta si daca mai esti gesoasa s-ar putea sal pierzi

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Relax,take it easy.Nu-i arăta că eşti geloasă pe el.Ai încredere în el. Dacă nu,asta îl va determina să renunţe la tine. Dacă el a avut răbdare cu tine, ai şi tu cu el. Înţelege-l şi pe el, pentru că are nevoie de asta.Comunică mai mult cu el, spune-i cum vrei să fie lucrurile ca să vă înţelegeţi bine şi aşa rezolvi totul.

| degette_1911 a răspuns:

Oare u ce crezi ca la 20 de ani sau cat o avea el fierbe ceva in el? Are prieteni care poate povestesc ce au facut ce au incercat, si mai rau i se urca la cap. U presupun ca ai varsta care o ai si este neinceputa? oare de ce? ti-a fost frica sa te inceapa el si sa nu te inceapa bine, exista si pentru asta rezolvare. Mai rezolval si pe el cumva, sa scape de stresul din oo tongue. PS: Daca faci sex anal tot virgina te numesti.

| Marius2011 a răspuns:

Acum si u esti cam geloasa poate se uita fara sa vrea sincer si tie iti sar baieti in ochi si nu imi zi mie ca nu ca nu m-am nascut ieri, si la baieti e la fel ne sar in ochi fetele si fara sa vrei si pana la urma esti de 2 ani jumate... daca in 2 ani jumate u nai incredere.credema daca vrea sa te insele o facea de mult asa ca mai lasa si u de la tine ca pana la urma toti ne uitam dupa una alta.bft si crede-ma nu ai dc sa fi geloasa e numa al tau

| Ririru a răspuns:

"Ce`i frumos si lui Dumnezeu ii place!"

Eu zic sa te obisnuiesti cu ideea. Atata timp cat nu se uita de fata cu tine, asta ar insemna o lipsa de respect. Daca a facut`o de fata cu tine, atrage`i atentia asupra acestui fapt, spune`i ce crezi, si roaga`l sa nu o mai faca.

"Daca iubitul dvs. este atras si de alte femei, atitudinea cea mai inteleapta este de a zambi si de a intelege ca nu este nimic rau in a admira frumusetea, oriunde apare ea. Fiti sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu va jucati putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut in cusca. Iar daca o faceti, acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca intr-adevar sa se intereseze cum ar scapa din ea. ".

Tu nu admiri barbati frumosi pe strada?

Pana la urma nu`i vina lui ca e barbat, si ca`i place frumusetea. Mai bine accepti ideea atata timp cat nu se uita de fata cu tine, si realizezi ca ai 2 ani jumate cu el + o relatie serioasa! Ceea ce inseamna ca daca vei face asa, va cauta in alta parte intelegere. Asa ca nu mai fi ATAT de geloasa ( sau macar nu-l lasa pe el sa vada asta, suntem femei, ne deranjeaza ca se uita. Dar n`ai ce`i face, pana la urma sunt ai nostri, nu ai lor. Trebuie doar sa stim sa-i pastram.happy ]Bafta!

| answer a răspuns:

Daca se uita la altele ce? Ai vrea sa fie chir? Sa mearga pe strada si cand trece vrweo fata pe langa el, sa isi fereasca privirea de acea fata? Sau daca mergeti la mare, ii pui o punca pe cap ca sa nu mai vada nimic? Vezi ca s-ar putea sa-l perzi daca mai continui cu gelozia asta prosteasca! Fii realista: e ceva totusi firesc sa te uiti, ca doar d-aia ai ochi! Nu zic ca e frumos ca atunci cand e cu tine sa insiste prea mult cu privirea, dar nici sa se teama a se uita ca sa nu-i faci tu scene de gelozie! Eu ti-am zis care-i treaba, dar tu alegi daca ma iei in serios sau nu! Increderea, intr-adevar se castiga, nu ai pur si simplu incredere in cineva!

| kassandra1 explică:

Treaba e ca se uita de fata cu mine si asta ma face sa mor! atunci pe moment imi vine sa plec in lume sa il las si sa nu mai aud de el dar dupa un timp ma calmez.treaba e ca iert atunci dar nu uit! chiar nu vreau sa il pierd din cauza asta pentru ca suntem APROAPE ca sot si sotie dar lucrul asta ma omoara

| alylove15 a răspuns:

Nu trebuie sa fi geloasa pana la urma nu te inseala se uita la ele, se uita la ele pentru 1 min si dupa poate nu o sa le mai vada niciodata, gandeste-te ca cu tine sta mult si la tine se uita mai mult decat la ele.
Nu trebuie sa fi geloasa stiu ca e greu, dar trebuie sa incerci mai ales ca aveti o relatie de durata nu merita sa va despartiti din niste lucruri copilaresti.

| annonnimus a răspuns:

Tu ai zis nu te-a inselat nicioadata, doar ca se mai uita stanga dreapta. Trebuie sa ai incredere pentru ca daca nu te-a inselat si inca mai sta cu tine desi ii faci crize de gelozie chiar te iubeste si tine la tine. Poate ar trebui sa ai incredere in el mai ales ca locuiti impreuna. Ai zis ca sunteti impreuna de 2 ani jumate, incearca sa faci relatie interesanta,ca la inceput, daca nu mai vrei sa se uite dupa altele fa-l sa se uite numai dupa tine.
Arajeazate, imbracate mai provocator, fa-ti un new look.winking

| elasexygagica a răspuns:

Ai doar 20 de ani, no te komplica cu relatii lungi, bukurate de viatalove strucklove strucklove struck