| xMaTrIxX a întrebat:

Cum fac sa cuceresc o fata de 13 ani este in clasa cu mine i-am zis odata daca vrea sa stea cu mine ea a zis ca da si apoi eu am enervato si a zis ca raspunsul ei se transforma in nu apoi eu am mai intrebato daca vrea sa stea cu mine ea imi zicea ca are prieten si ce sa ma fac mai dansez si cu ea la serbare cum fac sa o cuceresc dau funda la care imi zice fast.

Răspuns Câştigător
| illegalb0y a răspuns:

Pey.s-o luam cu inceputul... poate sa renunte la iubitul ei intr-o secunda.la serbare trebuie sa dansezi cu ea un dans romantic,si poate ii aduci si un trandafir. vorbeste cu DJ ca sa puna o mel lenta si atunci e momentul tau cu ea.te apropii de ea, ii dai trandafirul si spui o fraza de genu asta"o floare pentru o floare". sigur o sa tinawinkingai grija, nu o enerva iarwinking

2 răspunsuri:
| Flinston a răspuns:

Man daca are prieten, uite, nu e prea bine sa faci asa sv, incearca sal desparti pe ala ed ea sau sa faci mia mult decat el sa te placa pe tine

| Flinston a răspuns:

Man daca are prieten, uite, nu e prea bine sa faci asa ceva, incearca sal desparti pe ala ed ea sau sa faci mia mult decat el sa te placa pe tine