anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa dezvirginez o fata? Am nevoie de sfaturi de baieti in general si nu numai...Va rog mult e urgent.

11 răspunsuri:
| briosicabriosel a răspuns:

Buna Mihai, o fata se poate dezvirgia doar cu penisul pentru ca trebuie sa se rupa himenul... alt fel este foarte greu sa te chinui cu degetul sau cu mai stiu eu ce "obiecte"... daca te-am lamurit merit fundita?

| ILikeTheDiamonds a răspuns (pentru briosicabriosel):

Da

| MCG a răspuns (pentru briosicabriosel):

Ma refeream la pozitie potrivita, la cat de tare sa i-o dau si din astea. Cum sa o abordez?

| briosicabriosel a răspuns (pentru ILikeTheDiamonds):

Ce da?

| cocoeu a răspuns:

Cel mai important e sa o faci sa nu fie stresata.si ca sa nu fie chiar f naspa, pentru ca o sa fie, o sa ai nevoie de un preludiu f lung.joaca-te cu ea.un sarut, o mangaiere si toate alea.trebuie sa fii f atent cu ea. e important asta

| blanOs a răspuns:

Pai mai Mihai, ca sa o dezvirginezi "optim" ar trebui sa ii pregatesti o atmosfera romantica, cu o muzica buna, lumanarele si ceva betisoare parfumate, pentru ca prietena ta sa se ude numai cat intra in camera. Apoi o mangai, o alinti, ii spui ce simti pentru ea, o faci sa se simta in siguranta si cand crezi tu ca e pregatita pentru "maciuca" ii tragi un facaletz in cap si ii dai 3 numere pana nu se trezeste. O sa vezi ca aceasta metoda este foarte benefica, intrucat o ramana numai cu amintiri placute despre lucrul acesta.

| MCG a răspuns (pentru blanOs):

Asta a fost bunalaughing

| MCG a răspuns:

Ma intereseaza pozitia si nu numai. Cat de tare trebuie sa i-o dau si tot tacamul...

| briosicabriosel a răspuns (pentru MCG):

Poi las-o pe ea jos, intinsa in pat cu genunchii indoiti, cu picioarele desfacute si tu intre ele, sarut-o pe tot corpul, fa-o sa te vrea, eu iti spun sa nu fi prea dur cu ea, adica cand introduci penisul intreab-o daca o doare... intelegi?

| DNSK a răspuns (pentru MCG):

Nu te grabii mayy! nu ai voiee! lasa datul! trage de preludiu pana poti! sa fie cat mai lung! ii ff importannnttt! cand incepe actul.ai grija sa fii cat se poate de tandru, sa te misti incet, de preferat las-o pe ea sa o bage! sa fii ff atent la ce vrea ea! daca fata-i virgina u ai cazut pe locul 2! tot ce faci sa faci pentru ea! vezi ce-i place, cum, etc! bafta mare mare(sa nu te grabesti, da?)

| ILikeTheDiamonds a răspuns:

Dormi o noapte cu ea te saruti si dupa aia o f.i si ai si copil

Întrebări similare