Eu sunt ft sensibila[sentimentala, cum zici tu], insa nu multi oameni stiu asta, din contra.Parintii,cativa prieteni si cativa profi.atat.Asta ptc eu par rece, indiferenta. Pur si simplu nu imi arat sentimentele si ceea ce simt in fata oricui.
Incearca cat mai mult sa pari indiferenta, sa nu iti pese de cei din jur, chiar daca nu este asa.
Multa bafta!
E greu daca tu pui totul la suflet e greu sa te faci ca nu vezi... sfaturi sunt usor de dat... nu mai baga nimic in seama si fi un pic nesimtita... dar cum sa aplici regula numai tu sti.
Sa nu-ti pese! La asta ma pricep cel mai bine chiar daca il iubesti e bine sa fi mai indiferenta intr-o anumita masura adica sa nu devi orgolioasa care nu mai lasa de la ea deloc bafta!
Exersezi.Iti spui:"Vreau sa fiu afurisita, vreau sa nu-si mai bata altii joc de mine, vreau sa-mi bat de acum eu joc de ei"
Nu mai pune suflet in toate, sunt multi pe lumea asta care nu merita niciun scuipat intre ochi.Cred ca ti-ai dat seama ca, desi tu ajuti, niciodata ceilalti n-au timp si chef sa te asculte, sa-ti dea un sfat, o vorba buna, ceva.
Asa e lumea, rea, fiecare pentru el. Tine de tine sa-ti dai seama cine merita sa-ti stea in preajma si cine nu. Poate c-o sa dai in bara de cateva ori, e normal, dar pana la urma te inveti minte
Nimeni n-o sa te dispretuiasca fiindca esti mai indiferenta, mai "rece" cu ceilalti, dimpotriva, o sa te respecte mai mult vazand ca nu esti la dispozitia lor 24 din 24.