Sincer m.am gandit dar m.am temut sa nu fie poate prea deplasat :* multumesc
Ori il faci sa isi dea drumul (sex normal, oral, masturbare) ori nu iti mai bati joc de el.
Cred ca deja sti raspunsul.
Daca citesti bine intrebarea iti dai seama ce trebuie sa faci.
Te mananca? ai vazut ca degetul nu te satisface si vrei sa incerci cu "scularea" aluia, treaba ta dar nu-i frumos, adica noi ce suntem? sa-ti fie rusine
Stau cu el deci nu.mi bat joc de el si daca imi doresc asta inseamna ca si eu imi doresc mai mult de la relatia noastra...dar ne priveste doar pe mine si pe el cat despre intrebarea anterioara lagata de deget era strit legata de verisoara mea si din nou se ajunge la concluzia ca nu te priveste... daca vrei sa ajuti raspunde strict pe intrebare. Nu cred ca ar trebui sa imi fie rusine. Iti multumesc oricum
Adica sa-i faci in ciuda p.ii? Pentru ce sa-l faci sa se excite atat de mult, daca nu doresti inca sa faci sex, sau dragoste cu el?
Daca nu ii permiteai sa te atinga in zona intima si in alte zone i se parea mai interesant. Te-ai grabit, totul se ofera putin cate putin. Sarutul, saruta-l cat mai senzual si o sa vezi daca obtii rezultate. Te pui deasupra lui sarutandu-l pe gat, pe piept, putina miscare deasupra lui si e suficient
Totul direct, sau deloc
"Daca nu ii permiteai sa te atinga in zona intima si in alte zone i se parea mai interesant." Da, pentru ca zonele intime ale unei femei sunt un mister total, pentru un pustan de 11 ani poate.
nu cred ca la 17 ii mai pare atat de interesant...
Singurul motiv pentru care sa astepti 3 luni sa faci sex cu o fata este daca are 17 ani si 9 luni.
AlexEjmecheru întreabă: