Prima data vorbesti cu el fata in fata si ii explici ca vrei sa fii lasata in pace. Apoi, daca el chiar nu intelege, ramane sa il ignori la maxim
In cazut tau sunt 2 solutii
1. Vorbesti cu el pe mess sau la telefon daca nu ai curaj fata in fata si ii spui asa '' Uite vreau si eu sa iti spun ceva. Sper sa nu te superi pe mine. M-am gandit mai bine si as vrea sa ramanem prieteni.Nu e vina ta dat pur si simplu asa cred eu ca e mai bine pentru noiSper sa ma intelegi '' Si gata Scapi de el
2.Inventezi diferite motive sa te desparti de elTe superi din orice Etc
Eu zic ca mai buna e varianta 1
Ii spui frumos in fata ca vrei sa va despartiti pentru ca nu esti fericita...sau ca vrei o pauza, dupa aceasta pauza ii spui ca te-ai gandit mai bine si relatia dintre voi2 nu va merge :]
Daca nu vrea sa inteleaga ii spui un simplu PA si ai rezolvat... daca si in acest caz te mai cauta pur si simplu il ignori.
Ii spui in fata :" Bah copile lasma in pace! Nu vezi ca deja devi stresant?! M-am saturat de tine!"
sau
poti sa asculti sfatu lu mumoasa...eu ti-am zis cum as face
Pai parerea mea este ca sa-i zici si tu ca nu il placi, ca nu v-a potriviti... ce au zis si ei mai devreme, ca este foarte simplu, discuti cu el fata in fata si ii spui chestiile astea sau pur si simplu sa il ignori definitiv.Hai ca cred ca ai inteles.Bafta!
Multe fete pun intrebarea asta pe TPU. Dar oare nu credeti ca este mai bine sa-i spuneti in fata ca vrei sa va despartiti decat sa cautati tot felul de modalitati. De cele mai multe ori cel mai bine este sa spui in fata, chiar daca asa risti sa il ranesti pe cel de langa tine
Pur si simplu ii spui ca vrei mai mult spatiu.sa te lase mai libera.sau ca nu va potriviti.
Ii spui in fata tot! dar sa inteleaga... dar totusi sa nu fii prea dura ca nu se stie in viata... daca o sa mai ai nev de el sau nu. spune-i ca vrei o pauza. dar nu il rani.
cel mai corect este sa ii spui in fata ceea ce vrei.sau la telefon. ii spui ca nu simti nimic pentru el, ca nu are rost sa pierddeti timpul amandoi, ca nu este genul tau...bla.bla.si apoi ii spui multumesc si sper ca iti vei gasi o fata care sa te merita.si atat. e suficient
smollville întreabă: