| bernaaaaa a întrebat:

Cum fac sa ma sarut cu un baiat care ma uraste? va rooog gasiti o solutie deoarece eu sunt inebunita dupa el. daca el zice sa ma arunc pe geam eu ma arunc atat de inebunita sunt!

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca lipsa de orgoliu e ceea ce-ti lipseste tie! In ziua de azi, toate fetele vor sa fie admirate si iubite, iar tu, neranita in orgoliul propriu, mai vrei sa-l si saruti! Sa presupunem ca ti-ai duce planul la indeplinire, si ca lui ii va placea de tine, vei putea uita clipele cand te ura? Eu personal nu as uita. Si ce vei face daca te respinge? Dragoste cu forta nu se face. Lasa-l pe el sa te remarce, sa se apropie de tine, dar cu finete si inteligenta. Asa ceva nu face decat o femeie disperata.

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu esti innebunita ci nebuna daca ai face asta!
Lasa baietii si axeaza-te pe altceva.
Daca el te uraste nu castigi nimic daca te saruta!

cami
| cami a răspuns:

Noi, noi sa gasim o solutie? Noi am gasit : mai frecventeaza orele de romana.

| LoryM22 a răspuns:

O persoana care te uraste nu te doreste in preajma lui.
Gestul tau pare depasat "daca el zice sa ma arunc pe geam eu ma arunc atat de inebunita sunt", cred ca mai bine il dai uitarii.
Un barbat /baiat cu cat de vede il limba dupe el isi bate joc si profita de slabiciunea aceasta.
Incearca tu sa fi a naiba, sa fi indiferenta, rece, poate se schimba roata.happy

| tim a răspuns:

Deci situatia ta eeee, nu stiu, bizara? deci sa-l si saruti, greeeeu. totusi, poate mai e o sansa daca il tot sacai poate reusesti, ce sa-ti zic, mereu mai e o solutie nu? desi nu cred ca ai mari sanse

| queen00 a răspuns:

Mdaa... raised eyebrows ce iti mai trebuie el tie dac te uraste?laughing) si ink sal saruti vreai... hmm doar daca te va trimete la plimbare dea binelea dup asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deseneaza-ti balonul de aur pe buze laughing sigur o sa te sarute laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce mutra ai tu ast sa te pupe in veci baiatul alalaughing

| bernaaaaa explică:

Gigiro ai raspuns foarte corect ti-am dat fundita o sa incerc sa fiu mai rece cu el si normal ca o sa uit clipele in care ma ura el e viata mea