anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa nu ma mai excit asa des? De fiecare data cand vad un baiat dragut sau o fata frumoasa ma excit. Cum sa scap de tendintele astea?

9 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Gandeste-te la ceva urat.
Cum sta o femeie grasa goala la soarelaughing
Iti vine tie ceva in minte.

| ayosmdk a răspuns:

Un baiat dragut sa u o fata frumoasa...
hmm, stai... ce esti tu?
Fata?
Baiat?
Sau poate... esti amandoua?

| LeontinAndrei a răspuns:

Exista o modalitate, un exercitiu pe care il poti face pentru a scapa de aceasta "problema". Iti voi lasa pe privat id-ul meu si daca esti interesata ma poti gasi acolo sa-ti explic ce trebuie sa faci.

O zi buna.

| Terro2029 a răspuns:

Esti tarelaughing

| adriang95 a răspuns:

Am fost o data la Techirghiol si am vazut 2 babe cu burta peste... ma scuzi... si de fiecare data cand am o erectie ma gandesc la ele (mi-au distrus copilaria!)

| Paul-Octavian_Voinescu_1985 a răspuns:

Mie unul nu mi se pare o problema acest lucru. Se poate pur si simplu ca asa sa reactioneze corpul tau si mintea ta. Si nu sunt niste tendinte distructive, daunatoare, etc...cum se poate sa gandesti. Eu zic sa iti gasesti un prieten/o prietena cu care sa reusesti sa impartasesti acest lucru si sa va bucurati impreuna de acest "efect".

| mihay88 a răspuns:

Probabil esti hiperactiva sexual, nu e o tragedie treaba asta...nu prea intra in tipar partea cu fetele frumoase dar ma rog. Oricine simte o stare de excitare mai mica sau mai mare cand vede o persoana sexi si frumoasa. Daca vrei sa mai vorbim despre asta poti intra pe id mateiasi. mihai si vedem ce putem face. Te pup:*

| Crucified a răspuns:

Mai fato, esti lesbiana? Ce naiba? Este normal sa te exciti cand vezi un baiat ca doar esti fata dar cand vezi o fata intre timp si tu esti fata, te exciti? rolling on the floor

| Crucified a răspuns:

Inteleg,astia nu trebuie luati in ras.