| fanicacristina a întrebat:

Cum fac sa raman insarcinata mai repede?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Munca in schimburi.12/24.

Răspuns utilizator avertizat
| enverhoxha a răspuns:

Depinde. Cu bărbat sau fără?

Răspuns utilizator avertizat
| Gabica a răspuns:

Am vazut in revista Click! Sanatate anumite pozitii.Stiu ca sunt cam mica sa dau asemenmea sfaturi dar m-am uitat si eu prin revista aia.
Pozitia misionaruluitongueozitia clasica el peste ea este ideala pentru perioada de concepere, deoarece permite o penetrare adanca si astfel este posibila mentinerea spermei cat mai aproape de colul uterin.Pentru mai multa eficienta, in timpul actului sexual, femeia poate sa-si inalte soldurile cu ajutorul unei perne astfel incat cantitatea de spermatotoizi care ajung in colul uterin.Printre miturile care se vehiculeaza cand vine vorba despre sarcinaeste si cel conform caruia pozitia misionarului este ideala pentru conceperea unei fetite.
Barbatul in spatele femeii:o alta pozitie indicata pentru perioada fertila este si cea in care barbatul sta in spatele femeii. Pozitia permite o penetrare mai adanca,posterioara colului. Femeia se sprijina pe maini,fie sta pe burta, iar barbatul sta deasupra, fara a-si lasa greutatea corporala peste ea.Aceasta pozitie este recomandata femeilor care au uterul usor orientat spre spate(retrovers). Aceasta pozitie ajuta la conceperea unei fetite.
Amandoi pe o parte:O alta pozitie recomandataeste si cea in care atat femeia cat si barbatul sunt asezati pe aceeasi parte. Pozitia ii ofera femeii senzatia de relaxare,lucru necesar pentru ca spermatozoidul sa intalneasca ovulul.
Pozitia crabuluitongueozitia in care barbatul sta deasupra femeii, iar ea tine picioarele usor indoitesi trase catre sani permite o penetrare mai adanca, astfel sansele de concepere fiind mai mari.De asemenea femeia isi poate pune o perna sub pelvis, pentru a ajuta drumul spermatozoilor sper colul uterin.
Trebuie si ca cei doi parteneri sa fie relaxati.Relakarea creste sansa de concepere.
Sper ca te-am putut ajuta!

| Haose a răspuns:

Dupa poza, cred ca trebuie sa inghiti sperma...

| Pisoiul a răspuns:

Nu ai cum sa faci sa ramai insarcinata mai repede.Cand sotul tau ejaculeaza in tine incepe ovulatie care nu poate fi grabita.Nu ai cum sa grabesti acest lucru deoarece este un proces normal nu unul rapid.Nu exista nimic cu care sa il poti grabi. Procesul de dezvoltare a bebelusului in pantec este de 9 luni. Daca il scoti in luna 7 s-au a 8-a bebelusul tau risca sa ramane cu malformati pe membre.S-au la creier mai rar.Ideea e ca este un proces care nu poate fi grabit in nici un fel.Se poate sa il scoti mai repede doar daca il scoti prematur ceea ce nu este recomandat nici o data. Daca il scoti prematur va avea probleme fie nu va vedea s-au nu va merge fie va avea probleme cu membrele e un proces care nu poate fi grabit in nici un fel.

| barbieboy a răspuns:

Hai la luci

| Fortune a răspuns:

Il lasi sa ejaculeze in anus

| Ralf1971 a răspuns:

Faci cat mai mult sex, dar vezi sa nu-l epuizezi pe sot, pentru ca el munceste din greu, in timp ce tu astepti, sa primesti sperma.