Nu ar trebui să mai vrei asta! Tu ce doreşti? Să fii cu o persoană care s-a despărţit de tine dintr-un motiv banal, si care te ironiza datorită faptului că aveai poză la avatar cu actualul? Ştii ceva? Nu te merită, ţine de actualul cu dinţii şi nu te mai gândi la o asemenea persoană.
pa, pa.
Nu trebuie sa'l cauti tu si nici el sa te caute. Daca te'a parasit pentru motivul "virginitate" inseamna ca gandeste cu 15 milenii in urma.
Daca pe "actualul" nu il iubesti, paraseste'l si stai singura pana vezi un baiat care iti place.
Easy as that.
Mai
cand o sa vada ca a gresit o sa se intoarka dar atunci o sa fie pre atarziu
Hey! in primul rand mi se pare foarte nedrept ce ai facut fata de actualul prieten.nu cred ca tiar convenii ca el sa aiba poze la avatar cu fosta.
pana la urma de ce mai stai cu el? ca sa il amagesti?
Cumva fostul era virgin cand s-a culcat cu tine si a aflat ca nu mai esti? te rog sa mentionezi
si chiar daca era, nu mi se pare corect. dupa o relatie de 3 ani.Dumnezeule.eu cred ca nu a tinut cu adevarat la tine.nu te'a meritat si nici nu mai trebuie sa il cauti. te injosesti vorbind frumos cu el si el profita de asta si iti vorbeste in sictir.serios,lasa'l in pace.nu mai ai treaba cu el, el a hotarat sa plece asa ca daca mai tinea la tine se intorcea sau macar vbea cu tine, stiu eu genul asta de baieti.ma rog.si pe actualul il pe post de ce? daca macar tii la el, vedeti-va de relatie, nu il mai baga in ecuatia pe fostul.fiii fericita si bucura-te de viata ca nimeni nu-ti mai da inapoi zilele pierdute in care ai plans crde-ma!
daca mai ai nevoie de sfaturi da-mi un mesaj si o sa iti dau id meu :*
mult succes
Daniela
Stai putin...Eu inteleg din prima fraza ca ti'ai pierdut virginitatea cu el, dar te'ai despartit pentru ca nu mai erai virgina.Cum vine asta? Sa'mi explice cineve ca nu mai inteleg nimic!
Si eu inca il mai iubesc pe fostul meu prieten insa in zadar, ma trateaza cu indiferenta, nu stiu ce sfaturi sa iti dau de 6 ani il iubesc, am reusit sa fim un timp impreuna insa se pare ca n-am reusit sa-l cuceres indeajuns ca sa-si uite prima iubire (cu care nici macar n-a fost vreodata- doar o dragoste platonica si el nu vede asta ), dar eu stiu ca sunt femeia vietii lui si il voi astepta pana cand va fi nevoie, accept si o pozitie de amanta, as face orice orice pentru cristi meu scump :X :X :X
beausingurlamasamea întreabă: