Am sa iti dau niste sfaturi bune.
In primul rand schimba poza cu una de pe google,nimeni nu trebuie sa stie cum arati tu, nu pe un site ca acesta pe care poate intra oricine.
Esti prea mica si nu conteaza daca acesta se va uita dupa tine sau nu.
Cauta sa devi o persoana buna, puternica, frumoasa, indrazneata si increzatoare si atunci vei avea suficient timp de iubiri si altele.
Suntem aici tot felul de oameni si ar fi chiar ironic sa ne coboram la anii tai ca sa iti dam sfaturi de genu acesta.Tu ar trebui sa stii mai bine.Tu fa ce ti-am zis eu si totul va fi bine.Vezi cu funda ce faci
Ai mare dreptate Mental. nu intelegfetele chiar si de varsta mea carora le trebuie baieti. eu am 12 ani si nu imi trebuie baietipana la 16
Andra,
Incearca sa ramai tu insuti si sa nu faci ceva doar pentru un baiat ca sa vada ca-l placi.
Eu zic ca daca nu vei avea fete la un moment dat te va descoperii si o sa te placa. Nu incerca sa faci teatru din asa ceva deoarece la un moment dat nu vei mai stii cine esti tu de fapt.
Daca totusi vrei doar sa atragi atentia, ajuta-l, saluta-l iar cand e singur poti sa mergi sa mai discuti cu el.
Zambeste-i cand esti preajma lui, fa glume cu el, mai pune-i o piedica. Poate se va trezi intr-o zi si isi va da seama.
Autnci cand e tirsta, intreaba-l de ce, de ziua Barbatului ofera-i cvea, doar lui, fii alaturi cand ii ie greu, razi la glumele lui etc.
Un zambet,o privire pe "furis" care desigur, sa o observe, parul dat pe spate la momentul portivit, incearca sa observi lucruri la el care altii nu le vad, asa il vei surprinde.incearca sa ii fi alaturi cand are vreo problema, sa-l susti, dar ai grija sa nu ramaneti doar prieteni, avanseaza cu cat te apropii de el.
Tiam vazut poza de la avatar si nai mai mult de 10 ani asa ca eu zic sa lasi baietii in pace.o sa ai iubit cand trebuie sa ai
Pai vorbeste cu el, poarta-te cu el diferit de ceilalti, nu cauta cearta, zambestei, Si daca esti timida ii poti spune prin mesaje sau pe internet SUCCES funda?
Cea mai mare greseala aste sa stie ca il placi chiar daca nu simte si el asta, va rade de tine.
Mai bine asteapta momentul potrivit si o sa fie ok. Daca nu, mai exista baieti.
Sincer 90% din baietii calora o fata le spune ca il place incepe sa o placa si el daca nu o place deja
Ma uitam la poza ta daca esti tu acolo esti o frumusete tine-o tot asa scumpa asa deci sa revin la subiect nu este nevoie de cuvinte trebuie doar sa fi prin preajma lui si sa il privesti cu atentie si il privesti in ochi apoi te prefaci ca te-ai rusinat asa sigur il vei atrage! iti urez succes scumpa mea sa revii pe contul meu sa imi spui ce ai facut sau un mic mesaj imi dai si o fundita micuta?
Bananacantareata87 întreabă: