| alex1aki a întrebat:

Cum face o fata timida cand te place

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Devine si mai timida, se pierde complet in fata ta.

| DNSK a răspuns:

Canta 3SudEst

| Ana94 a răspuns:

Eu sunt o fată timidă, aşa că-ţi pot răspunde.
O fată timidă nu are curaj să se apropie de tine dacă te place, deoarece îi este teamă că tu nu o placi şi că ai putea s-o respingi. Se va uita la tine pe ascuns atunci când tu nu eşti atent şi nu prea are curaj să te abordeze. Dacă vede că întorci capul în direcţia ei, întoarce capul în altă parte (prefăcându-se că acolo se uita în tot acest timp). Dacă stă lângă tine, n-are curaj să te privească, se uită mereu în altă parte.
De asemenea, n-are curaj să intre în vorbă cu tine. Îi va fi greu să intre ea prima în vorbă cu tine şi când vorbeşte cu tine, se bâlbâie, roşeşte, se joacă nervos cu mâinile, tremură de emoţie. Nu are curaj mereu să te salute ea prima.
Pe lângă astea, dacă o abordezi tu primul şi vorbeşti cu ea şi îi arăţi că eşti interesat de ea, este mai vorbăreaţă cu tine decât cu alţi băieţi (de multe ori este posibil ca nici ea să nu-şi dea prea bine seama că e vorbăreaţă cu tine), râde la glumele tale mai des decât de obicei (dar şi când râzi tu de ceva, va râde şi ea).
În fine, cam aşa fac eu happy Sper că ai înţeles cât de cât.

| TheRealDaniel a răspuns:

Iti zambeste mult, rade la glumele tale, se uita la tine cu ochi diferiti fata de alti baieti, este usor sa-ti dai seama.

| Vektor a răspuns:

"se pierde" cand o bagi in seama.
se inroseste, nu-si gaseste cuvintele, etc

| piticelm a răspuns:

Crize de epilepsie.Maine poimaine, o sa vad o intrebare gen : ''Cum fac oamenii cand vor mancare?''.

| Andrada0025 a răspuns:

Se intimideaza si mai tare, se inroseste, este confuza, se balbaie, se retrage intr-un coltisor si incearca sa pastreze distanta fata de tine.

| Satoko a răspuns:

Ce pot sa iti mai zic happy deja ti-a zis Ana tot ce aveai nevoie happy Multa bafta cu fata happy

| marina82 a răspuns:

Dupa parerea mea o fata timida este compled diferita de celelate fete cand te place nu are curaj sa se uite in ochii tai, are un zamber mare pe fata.iti zambeste mereu, se inroseste la fata si sa o tii aproape necesita multa munca dar merita deoarece aceste fete valoreaza mult.

Întrebări similare