Pai primul este indragostit de mine cu adevarat, al doilea nu prea, desi, ma indoiesc cu privire la al doilea...
Buna! Diferenta dintre cineva care te iubeste si cineva care nu te iubeste este majora. O persoana care te iubeste cu adevarat, in primul rand, te face fericita si implinita.Sa oferi ceva cu bucurie, fara sa astepti nimic in schimb este iarasi o dovada de iubire adevarata. Atunci cand esti iubit sau apreciat, simti pur si simplu, stergand orice forma de indoiala. Cineva care nu te iubeste nu te face fericita. Aceasta lipsa de iubirie produce gelozie, posesivitate, culpabilitate, neincredere...etc. Asadar iubirea adevarata este neconditionata si libera.
Ala care e indragostit cu adevarat dedica toata fiinta lui celeilalte fiinte nu doar verbal ci si faptic.
Ala care o face doar de dragul de a fi in trend, isi da persoana iubita pe o bere cu baietii foarte usor.
Raspuns corect! Cel indragostit se vede de la 1 km!
Tu mai suferi dupa fosta?
Nu,nu! Are iubit, nu ma mai intereseaza absolut deloc!
Bine macar ca ti-ai vazut mai departe de viata ta si, sper, ca ti-ai gasit alta!
A normal.Una cu mult mai frumoasa si mult mai inteligenta! O fata cu care chiar ai ce discuta!
Fii atent faza la un amic.
Dupa ce s-a certat cu prietena, si-a gasit una zeita nu altceva, frumoasa grav de tot. si a aflat fosta si il suna si ii zice "e draguta prietena ta!" la care asta: "Nu, nu e draguta, draguta ai fost tu, ea e frumoasa!"
Pai sa stii ca si la mine cand a auzit ca am, desi are iubit a inceput sa ma bata la cap sa-i dau detalii despre ea.Da de unde? Sa-si vada de viata ei doar ea a vrut sa ne despartim. Oameni aiurea se despart si apoi isi doresc sa fie iar cu tine.Nu merge asa ceva!
Prietenul tau i-a dat-o "maxim" cum se spune dar a cam jignit-o putin ceea ce nu se face macar din respectul acela ca au fost impreuna candva!
Asa i-as zice si eu fostei ca iubita mea e superba, ea a fost doar draguta.
Zi-i!
stie el de ce a taxat-o asa! umbla doar dupa aparente femeia si era falsa din cate am inteles.
Nu-i mai zic ca nu vreau sa mai am vreo legatura cu ea!
Dupa felul cum vorbeste, cum se comporta.
DAca te priveste mult, iti cumpara cadouri, dedica timp.
Cu siguranta diferenta este destul de vizibila, chiar daca te poti insela la inceput.
O persoana cu adevarat indragostita de tine va face tot posibilul sa fie cu tine si sa te faca fericita.Si clar relatia va fi una armonioasa si de durata.
Pe cand celalalt va face si el tot ce face o persoana indragostita.
Doar ca iti vei da seama ca el nu este atat de indragostit pe cat pare si la fel, cand el isi va da seama ca doar crede ca e indragostit, se va duce totul.
Intr-un cuvant,"indragosteala" asta trece repede.
Anesiss întreabă:
carmencami întreabă:
anonim_4396 întreabă: