| BabyLove_7970 a întrebat:

Cum faceti sa va simtiti mai bine inaintea primei intalniri cu un tip/tipa? Sa mai scapati de emotii... big grin

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu stiu despre ce vorbesti. Emotii?raised eyebrowsCe-s alea? Trebuie sa fi natural.Nu e ca si cum ai lua un 3 la mate, e pur si simplu o intalnire una din sutele pe care le vei avea la viata tahappy

identitate
| identitate a răspuns:

Sa-ti faci probleme cand nu o sa ai emotii! Uitasem ce bine e sa ai emotii...

| HBK a răspuns:

Imi aduc aminte ca si ea este tot om si nu vad cu ce ar putea fi mai presus de mine.

| carmin a răspuns:

Nu am emotii la intalniri si tot timpul ma simt bine si sunt sincer si direct! La o intalnire, trebuie sa fi tu insati nu sa joci un rol, sa te dai drept ceea ce nu esti si asa mai departe, trebuie sa fi natural/naturala (minciuna are picioare scurte)etc...

| ganjafarmer1911 a răspuns:

Hmm incearca sa nu te mai gandesti si poartate cat mai normal pana la urma o sa te obosnuiestu cu acea persoana si nu o sa mai ai probleme de genu asta, nu este nici o problema daca ai emotii mai tarziu o sa iti doresti sa mai ai sentimentele asteawinking

| AdaIoana18 a răspuns:

Ma gandesc cu ce sa ma imbrac dar nu ma pot decide ca sa ma hotarasc imi ia aproximativ jumate de ora in timpul ala uit si de emotii... aici totul vine de la sine iti dau un sfat fi naturala! Eu asa am fost si au mers toate foarte bine. Succes!kiss

| Lilik a răspuns:

Un pahar de vin laughing

| belltech a răspuns:

Imi aduc aminte ca ma masturbam daca era o intalnire noua, prima data, dar chiar si asa inima iti bate cu putere daca iti place de ea. Imi aduc aminte cu o tipa am facut-o la doar doua ore dupa ce ne-am intalnit, intr-un loc public.

| LoooVe <3 a răspuns:

Beau un ceai, ascult muzica. De obicei nu reusesc dar. big grin

Întrebări similare