Uneori o privire adanca si un zambet SINCER sunt de ajuns. Mai apoi un "Buna, ce faci?" intr-un moment in care el este ocupat cu ceva nu prea stresant... un "ce asculti.[.] imi place" cand asculta muzica, si astfel intri sub pielea lui
Te bagi in seama pur si simplu unii baieti le place o fata sigura pe sine si care nu e timida
Pe mine m-ar impresiona o fata cu parul lung,tenul deschis, fardata, data cu ruj, impracata cu blugi sau o fustita pana la genunchi, o camasa alba
Depinde de gusturile băiatului :-P.
Fii tu însuţi, iar dacă îl atragi, nu ţi-o lua în cap, fii indiferentă şi puţin inaccesibilă căci pentru băieţi asta este o provocare, cei mai buni rămân la persoana iubită iar fricoşii o schimbă în secunda 2.
Da intentionat din greseala peste el... nu stiu ce o sa iti zica dar sigur o sa te vada
Pai eu sunt baiat mie dragut mi s-ar parea sa se bage in seama cu baiaul dar nu enervant si nu stiu vb cu el etc.
Pai l-am vazut la scoala cam de 2 luni...ca ii in clasa cu soramea...asa ii bine? :-D
Pai dc nu iti rogi sora sa iti faca cunostinta cu el?
Ehh...sa zicem ca nu prea'si vorbesc...si chiar nu vorbesc deloc
Pai atunci daca esti in aceas scoala cu sora ta cand te duci pe la ea in clasa da din greseala intentionat peste el...
kaileemckenzie întreabă:
linarkfts întreabă: