| SoSecret a întrebat:

Cum faci o fata sa te placa, daca nu ai destul curaj sa vorbesti cu ea sau sa fi pe langa ea? Sunt mai timid de sine cu ea in praejma si mi-e frica sa nu zic ceva rusinos? Ce sa fac?(dau Funda)

8 răspunsuri:
| xXx_6966 a răspuns:

Iati iniman dinti.du-te la ea si spune-i tot ce simti...asai dragostea.
Funda?

| aleexuţ a răspuns:

Daca tu esti timid, pune un prieten sa o intrebe, sa bata apropouri despre tine. si poate afla daca te place. daca nu, fii frate mai curajos! eu st fata si cred ca e mai bine sa ii zici face 2 face, cand sunteti singuri( dar nu la scoala). prinde curaj si lasa rusinea la o parte ca cu rusinea mori d foame tongue. vezi ce faci. bafta! happy

| Stuff a răspuns:

Uite eu cred ca trebuie sa ii spui ce simti ca nu ai nimic de pierdut, daca nu ii spui ce simti o sa te intrebi mereu cum ar fi fost si mai bine nu ai pune pe nimeni s-o intrebe ca mie sincer nu imi plac baietii care pun pe altcineva sa intrebe sau imi dau biletele si din astea eu consider toate astea o gluma si ca vrea doar sa se joace cu mine ...mai bine spune-i fata in fata ce simti

| nesuferit a răspuns:

Florile fac minuni la fete. Incearca si tu
Pace

| puishor69 a răspuns:

To impress a chick to the helicopter dick
go helicopter gogogo

| adryanvassy a răspuns:

Asa am fost si eu dar acum mi-e usor, tot ce trebuie sa faci e sa o suni si sa o chemi in oras la o cafea sau suc, pitza etc sunt multe metode, discuti cu ea incearca sa vb tot timpul si sa nu ai emoti, achiti u noata si dupa o conduci pana acasa, dupa care o pupi pe obraz si daca mai ramane o saruti asta e tot, in ziua uramatoare ii duci un trandafir, va aprecia foarte mult gestul tau. asta e tot, tot ce trebuie sa faci sa nu te pierzi si totul e ok. spor

| SoSecret explică:

rolling on the floor Ce puanta buna, dar eu nu asta vreauhappy.

| YoungJizzy a răspuns:

Ma puteti ajuta si pe mine? Am vrut sa fiu cu o fata si am reusit dar eu nu vroiam sa ma bata la cap toti colegi de clasa ca sunt cu o fata mai mica asa ca le spuneam sa ma lase inpace din pacate ma auzit si ne-am despartit crezand ca nu imi pasa ce sa fac?