| FlowerRoseRose a întrebat:

Cum faci sa fi cu baiatul de care iti place si el nu te vede decat ca o prietena?(accept si superstitii)!

Răspuns Câştigător
| xDirectioner5 a răspuns:

Stiuu cum e! E super enervant si eu sunt la fel. Dar stii cum? Ajuta daca iti faci un cont de facebook, mess, skype depinde ce are al unui fost cleg si il intrebi ce a mai facut pe la scoala, ce note a mai luat De cine-i place. Eu asa am facut! Si chiar m-a ajutat mult.

4 răspunsuri:
| gingergirl1 a răspuns:

Ca sa te placa trebuie sa vorbiti mult,sa stai mereu in preajma lui,sa-i atragi privirea(nu prin fuste scurte etc, ma rog depinde de baiat) trebuie sa te faci placuta in preajma lui si sa-i zambesti!
Si superstitii laughing du-te la o vrajitoare! Hmm... uite ca mi-ai amintit de o colega! A fost cu un baiat si nu stiu, voia sa se desparta de el si baiatul acesta i-a cerut o bratara care o avea pe mana! Si cand colega mea purta acea bratara ii placea de el, cand nu o purta, nu! Ma rog.cica bratara era vrajita! Eu nu prea cred in chestii din astea ' si nu te sfatuiesc sa incerci!winking Mai bine il cuceresti pe baiat cu felul tau de a fi nu prin vraji!

| sayWhaaat a răspuns:

Pai intai trebuie sa stii sigur ca te vede doar ca o prietena, intreaba-l daca ar vrea sa fiti impreuna.
Daca raspunsul este negativ, da-i pace, nu ai sanse.

| Twixi a răspuns:

Du-te la Mama Omida, sa faca niste vraji!

| FanLalaBandNr1 a răspuns:

Pai si eu am patit cam la fel!
comportate normal ca si cand nu iti place de el. dar tu trebuie sa te mai aranjezi si sa gasesti cu el lucruri in comun apoi el va descoperi ce fel de fata esti si va fi impreuna cu tine.

succes si sper sa mearga!