| meetyourmaker a întrebat:

Cum faci sa iti autocontrolezi emotiile?! Acest lucru de se leaga de o vorba a unui coleg care mi-a spus sa ma maturizez.

5 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Hm...trebuie sa ai o gandire cum ca ai fi cel mai tare lucru posibil si nimic nu te poate dobora.Stiu ca suna aiurea rau dar cred ca asta ar fi ideea in cazul in care vrei sa pari maturawinking

| Serafir a răspuns:

E naspa sa te maturizezi sad dar cu timpu ai s-o faci fara sa-ti dai seama a te maturiza inseamna sa te comporti ca toate oile din ograda, adica sa nu fii cu nimic mai special/a ca ei. sugestie ratata stai calm/a eu si acumas un an adica la 18 auzeam replici de genu de la preteni mei, tot nu am vrut sa-i ascult acum pur si simplu m-am schimbat si eu putin happy

| monstrulet a răspuns:

Ai timp toata viata sa te maturizezi!
Probabil i-a zis cineva si lui asta, si acum din frustrare refoloseste aceeasi replica seaca.
PS: Persoanele mai nemature sunt cele mai amuzante tongue

| AweSomee a răspuns:

De ce sa te maturizez cand vor ei? maturizeaza-te cand chiar crezi ca trebuie sau iti cere cineva important. nu trebuie sa iti schimbi mentalitatea. asteapta sa ti-o ceara o persoana importanta. de ce sa autocontrolezi emotiile? fie. love struck mie imi place sa am emotii blushing

| AndreeaBradis a răspuns:

Eu credd ca trebuie sa te controlezi si sa te concentrezi cu gandu-l ca totul va trece iti spun eu la mine a functionat si mai gandeste-te la lucruri care-ti plac si ce ai fi facut daca nu ti-ai fi controlat emotiile

Întrebări similare