| LionelJosh a întrebat:

Cum faci sa-ti devina antipatica o persoana pe care o iubesti?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin indiferenţă sau este imposibil din moment ce o iubeşti.

| mihaelaa18 a răspuns:

Cam greu cu persoana care o iubesti sa iti devina antipatica. Oricum dupa parerea mea ignoranta si indiferenta sunt cele mai bune arme in aceasta situatiehappy

| Azµre a răspuns:

De ce ai vrea asta? dacă o iubești de ce să o faci să devină antipatică? nu înțeleg

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Pai... mie mi-a devenit antipatic un baiat pe care il placeam foarte mult, iar acum nici nu vreau sa mai aud de el. Stia ca il plac, dar facea orice ca sa ma faca geloasa, umbla cu altele, etc. Se purta oribil cu mine de cand a aflat ca il plac, iar intr-o zi mi-am dat seama ca nu merita, ca e un idiot. Asa am inceput sa il urasc si acum de fiecare data cand il vad, prietenele imi spun,, Uite-ti iubirea!,, chiar daca ele stiu ca nu imi mai place de el. Ma enerveaza la culme si as vrea sa le spun doua vorbe, dar ma gandesc ca nu merita sa ne certam pentru. un lucru insemnificant. El... nu mai conteza acum pentru mine, nu mai simt nimic pentru el, si de cate ori il vad in pauze imi amintesc de ce lucruri si chestii urate mi-a facut si nu imi vine sa cred ca mi-a placut de el. Credeam ca e diferit de ceilalti baieti pe care ii cunoscusem, dar era la fel ca ei. Ba nu! Era si mai rau decat ei! Am fost o proasta ca l-am iubit!
O zi buna!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu poti daca iubesti acea persoana. degeaba incerci sa-i cauti defecte, nu vei gasi atata timp cat iubesti. toti iti spun ca acea persoana e nu stiu cum, dar tu nu o vezi asa, d-aia e dragostea oarba, nu mai vezi realitatea, vezi ceea ce vrei tu sa vezi

| George_Butnaru_1996 a răspuns:

Indiferenta e cheia

| LolitaHaze a răspuns:

Nu poți.

| IloveME a răspuns:

Ii privesti doar defectele!

| BlackSkyz a răspuns:

Nu poti, am incercat asta deja sentimentele de ura au fost atat de puternice incat credeam ca daca o vad o rup in bucati, intr-o zi a venit ea la mine ma simteam atat de debusolat ma intrebam unde sunt sentimentele de ura, in cele din urma am realizat ca e imposibil sa urasti pe cineva ce ti-a fost candva drag, concluzia o stii deja

Întrebări similare