| oanaonitza26 a întrebat:

Cum faci un baiat cu care te.ai certat fiind ffffff buni prieteni poate putin mai mult sa.si ceara scuze...ptc el a gresit, tu nu ai facut nimic. discret

10 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu ai cum!
Da-i pace! asa cand va veni sa-si ceara scuze vei sti ca o va facce-o din inima!
El stie ca el este cel care a gresit? daca da, ai rabdare imposibil sa nu o faca!

| mona a răspuns:

Nu ai ce face in afara sa speri ca isi va cere scuze

| doc69 a răspuns:

Nu ai cum sa faci fiecare face cum simte..singura chestie pe care o poti face este sa ii spui deschis ce gandesti si ce simti tu si ce ti-ai dori sa faca..depinde de el daca da curs sau nu dorintelor tale

| Noone4u a răspuns:

Il tratezi cu indiferenta!happy

| Azµre a răspuns:

Nimic, dacă sunteți prieteni își cere asta dacă nu ai greșit tu!

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai nu prea ai ce face, lasa-l ca poate isi va da seama ca a gresit si isi va cere scuze, altfel incearca sa vb cu el.

| WildDream a răspuns:

Scuzele trebuie sa vina din initiativa proprie ca sa aiba vreo valoare. Daca sunteti prieteni atunci o sa-ti ceara, asta daca nu are un orgoliu atat de mare incat sa aleaga sa-si piarda prietena dacat sa-si calce pe mandrie.

| oanaonitza26 explică (pentru WildDream):

Cam are un orgoliu destul de...dar sper sa nu.l pierd. tin fff mult la el

| Apache2605 a răspuns:

II expilici exact ce te-a deranjat, cum a gresit fata de tine. Iti cei tu prima scuze daca l-ai suparat cu ceva si el daca iti este cu adevarat prieten isi va cere scuze la randul lui.
Ca sa i faci sa-si ceara scuze discret nu ai cum! Poti sa-i raspunzi in doi peri (adica monosilabic, fara chef )dar nu ai da dovada de maturitate. Asa ca urmeaza sfatul meu!
Nu uita, o preietenie adevarata este intrtinuta de cominicare. Te pup si vreau sa-mi spui daca v-ati impacat!

| ZambesteRoxyTeIubeste a răspuns:

Eu sunt de parere ca il poti uita si fara sa-si ceara scuze de la tine. doar sunteti cei mai buni prieteni.