| PufDePlop a întrebat:

Cum faci un Baiat sa spuna "Te Iubesc"?, si de ce ei isi ascund sentimentele asa de mult?

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Baietii in general sunt simpli: marea majoritatea vor doar sex si foarte putini vor ceva serios. Dar asta nu inseamna neaparat ca sunt si mincinosi, si astfel ei rareori zic aceste cuvinte puternice si magice! Mai este si pentru faptul ca nu sunt siguri de partenera respectiva: daca intr-adevar fata simte la fel, daca e de incredere, daca cumva profita fata de el, etc. Si=n plus, este mai greu pentru baieti sa cucereasca o fata decat pentru fete sa cucereasca un baiat. Stiu ca probabil nu o sa fii de acord cu mine si nu doar tu, dar cam asa este! Nu stiu daca ai observat, dar eu cel putin am vazut o gramada de baieti singuri, dar putine fete singure, din cauza faptulu ca fetele trebuie sa se imbrace un pic mai sexy, sa se machieze si gata, baiatul e deja cucerit. Dar la baieti este mai greu: fie trebuie sa ai "papagal", fie sa fii super dragut la fata, fie sa fii inalt si sa ai tone de muschi pe tine, sau ( cum se preferea cel mai mult ) sa ai bani multi. Sunt cateva lucruri care trebuie sa aiba un baiat ca sa aiba o fata, si majoritatea baietilor au, dar cum ramane cu baietii care chiar conteaza? Cei care pun suflet si poata sa spuna aceste cuvinte minunate si poata sa faca gesturi frumoase si romantice? Acei baieti sunt cei mai singuri draga mea, ai fi uimita la cati baieti cuminti si romantici sunt singuri. Nu ma refer acum la tine, dar majoritatea fetelor asa sunt: pe interes, nu neaparat ca tine la baiat. Si astfel, baietii n umai sunt siguri pe fete si nici nu poate sa-si dea seama care fata se incadreaza in grupul "fete obisnuite" sau grupul "fete speciale". Mult succes!

7 răspunsuri:
| dadonexus a răspuns:

Majoritatea baietilor sunt mai reci(sau doar eu big grin) daca te place o sa observi mai ales la cum se comporta cu tine.

| christos1234 a răspuns:

1. Saty spuna el tbx e fff usor dar trebuie sa fi frumos ca saty spuna asta daca esti urata ...mai rar 2.baiety isi ascund sentimentele de teama sa nu fie badjiokoroti de alti fraeri cara nau avut vre o data vreo prietenahappy a si daca vr sa vb baga asta antoanto_cris

| IonutSultana a răspuns:

Cati ani ai ?

| carmen13 a răspuns:

De ce sa-l "faci" sa spuna te iubesc? va spune atunci cand este pregatit si daca va simti acest lucru

| black34white a răspuns:

Stii nu e nevoie sa il faci :-J o va face el cand va simti incredere in tine = ca il iubesti si ti la el happy pentru unii nu inseamna nimic aceste doua cuvinte minunate.dar pentru altii cuvintele astea inseamna foarte mult. purul adevar este ca la prima relatie cu o fata baietii nu prea dau atentie.ori ca sa se dea interesanti ori nu isi dau seama si cand fata incepe sa fie mai rece cu el ii va parea foarte rau happy cand se va desparti de el isi va da seama cat de mult o iubea si cat de mult ii lipseste happy acum sa fim seriosi nu exista macar un baiat care sa nu fi pus suflet pentru o fata indiferent de cat de rece ar fi el big grin asa ca asteapta nu forta lucrurile.e mai bine pentru am2.succes :*

| MasterYoda a răspuns:

Ii pui pistolul la tampla