| croissant a întrebat:

Cum i-as putea spune iubitului meu ca imi doresc sa mi se faca oral? Mentionez ca sunt cu el de un an. Nici eu nu i-am facut lui.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Invita-l in cada si incepeti sa va sarutati pasional, sa va spalati cu mult clabuc si daca tu-i faci lui oral... poti sa-i ceri sa-ti faca si el.

8 răspunsuri:
| TheCaliptus35 a răspuns:

Incearca sa insinuezi intr-o oarecare discutie dintre voi doi ca ti-ar placea sa incerci cateva lucruri noi in pat. laughing

| Nansbdbdzx a răspuns:

Puteti sa va sarutati mult si apoi sa ii spui ca nu vrei sex, dar ati putea face oral nu stiu

| DeathIncarnate a răspuns:

Il intrebi daca ii place ''savarina''si vezi tu ce raspunde.

| GeezR a răspuns:

In primul rând nu trebuie sa te simți obligată sa ii faci dacă vrei și tu. Poti sa discuți cu el deschis și sa vezi dacă vrea și el chestia asta.Cu timpul cred ca o sa va relaxați in privința asta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai putea sa folosesti un tertip cat se poate de simplu si posibil/probabil si eficient. Sa-i spui ca colegele sau prietenele tale au explicat cat sunt de incantate si satisfacute atunci cand prietenul/iubitul le face o cunilitie meseriasa. Probabil ca va intelege aluzia. Daca nici asa nu se ''indura'' sa-ti linga ''pasarica'' ii spui direct ca ai dori sa simti si tu de ce natura este acea senzatie. Curaj. Succes!

| Paul754880338 a răspuns:

Nimic mai simplu! Aseaza-te usor peste el in pozitia 69, atinge-l usor cu buzele tale si cu siguranta va face si el la fel. Dragostea si rabdarea sunt principalele condimente. Succes!

| ywar a răspuns:

Il bagi cu botu' in savarina, scurt!

| Alina1504 a răspuns:

Nu inteleg de ce nu incercati sa va satisafaceti unul pe altul prin tot ce va doriti? De ce va e rusine? In pat ar trebui sa va dati frau imaginatiei si sa plece totul de la sine, fara sila sau obligatie. Daca nu pleaca de la el, probabil nu o va face nici daca ii zici si daca o face v-a fii pe premiza fa-mi ca iti fac si eu... si e penibila chestia asta. Dragostea nu e doar baga-l pac pac si gata. Ala e sex de nevoie sau ca asa hai sa facem sex ca fac toti. Jucati-va, excitati-va si sarutati-va peste tot simtiti-va bine nu faceti sa fie facut.