Auzi la ea vrea sa ne dea "teste" sa vada daca o placem sau nu halele maica sfanta, ca barbat iti spun, daca esti frumoasa si ai corp misto cu siguranta te vom aborda
Daca este timid, fi langa el. Daca nu este timid fi langa el, numai ca la genu de prieten, dupa il intrebi(daca vezi ca nu e bulangiu, adica gura sparta). P.S. Baieti/barbati nu sunt obiecte se fie toti la fel, deci mai bine bine ai vedea la fiecare cum ii poti "apuca".
Câtă plăcere, de ce vrei să îţi dai seama? În spatele unei plăceri se ascunde o alta plus că unora le place doar de formă şi nu implică emoţional.
Îmi pare rău dar mai bine îţi răneşti orgoliu şi nu te complici cu astfel de situaţii ca să nu suferi pe urmă
Pai, sunt baiat am 15 ani si iti zic din experienta, baietii sunt timizi, majoritatea... exista si exceptii.Cum aflii ca un baiat te place, simplu. Faci tu primul pas, daca el e timid o sa-ti ''raspunda'' daca vede ca tu te duci la el. tu il bagi mereu in seama. Eventual jucati jocuri din astea cu provocari si aranjeaza cu cineva dinainte si pune-l sa te sarute iar tu te duci la el, atunci singur te saruta. Alte idei nu stiu...