Nu ai cum sa iti dai seama. Poate doar daca il vezi ca nu prea stie ce sa faca, dar nici acesta nu e un semn pentru ca multi citesc, se prezinta siguri pe sine si nu iti poti da seama unde li se termina de fapt competenta
Poate amana momentul, insista prea mult cu preludiul, daca tu ai experienta iti dai seama.
tu vrei sa-ti dai seama cand va intalniti undeva sau in pat? n-ai specificat... e aproape imposibil doar din comportamentul lui in public
Te asezi in fata lui, deschizi gura si intrebi: "Mai esti virgin? Intrebare de 100 de puncte."
Uite, dacă mă întrebi de oricine de aici, după un schimb de vreo două-trei replici, îţi pot zice dacă e virgin sau nu.
Marja de eroare este ca băiatul să fi avut parte doar de o partidă de sex, şi aia pe jumate/nereuşită.
Nu se poate da seama nici constata daca un baiat si-a inceput sau nu viata sexuala.
Cand am facut-o prima data, lol si fata era "destul de experta", avea impresia ca o mint ca sunt virgin. Chiar daca la sex normal a preferat numai o singura pozitie ce-i placea la culme, ea deasupra si eu nu aveam mai nimic de facut. Si la majoritatea baietilor/barbatilor, ata aia ramane mult timp sau chiar toata viata. Deci nu e comparabil cu himenul sexului opus.
AngelSpeed întreabă:
RayKzor51 întreabă: